Dak & gevel

Geef je huis een nieuw gezicht. Kies voor kunststof of kunststof houtcomposiet boeidelen

Deceuninck geeft gevels een hoogwaardige en duurzame bescherming, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Kunststof of kunststof houtcomposiet boeidelen zorgen voor een harmonieus geheel of bieden u de mogelijkheid speciefieke accenten te leggen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie verzekeren Deceuninck profielen, tot in de moeilijkste hoeken, een nauwkeurige afwerking.

Revolutionaire grondstof

De Deceuninck boeidelen zijn beschikbaar in diverse grondstoffen. Enerzijds zijn er oplossingen vervaardigd uit Twinson, een revolutionaire kunststof houtcomposiet die de natuurlijke uitstraling en het warme gevoel van hout met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof combineert. Anderzijds zijn er ook tal van oplossingen in kunststof beschikbaar.

Ideale afwerking

Voor een esthetische afwerking van gevels zijn kunststof boeidelen een zeer dankbaar materiaal. Ze zijn:

  • makkelijk te verwerken
  • snel te plaatsen
  • onderhoudsarm
  • duurzaam en volledig recyclebaar

Op zoek naar een stijlvol afgewerkt huis?

Deceuninck boeidelen worden o.a. gebruikt voor daken, overstekken en erkers. Dit creëert eenheid en biedt tevens de mogelijkheid accenten te leggen. Zowel bij nieuwbouw als renovatie zult u met onze kunststof en composiet boeidelen een perfecte afwerking realiseren, zelfs in de moeilijkste hoeken. Welke keuze u ook maakt, u verhoogt het duurzame aanzicht van uw huis.

Onderhoudsarm

Deceuninck boeidelen zijn bestand tegen corrosie en weerbestendig. U hoeft nooit meer te schuren en te schilderen. Deceuninck oplossingen zijn zeer onderhoudsarm. Een heerlijk vooruitzicht!

Tal van kleuren zijn mogelijk

Ten eerste zijn er de kunststof oplossingen. Zij bieden u keuze uit een ruime waaier aan standaardkleuren, maar liefst meer dan 30. Ten tweede zijn er de Deceuninck Twinson kunststof composiet boeidelen en afwerkingsprofielen. Zij zijn verkrijgbaar in drie schitterende natuurkleuren: zoethoutzwart, schorsbruin en turfbruin.

Duurzaamheid

De Deceuninck kunststof boeidelen zijn 100% recyclebaar. De Deceuninck Twinson boeidelen zijn PEFC-gecertificeerd en dus een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Het Twinson materiaal bevat dennenhout, dat snel groeit in bossen die permanent worden heraangeplant.