Vraag een gratis offerte

Tuintoepassingen

Een composiet terras aanleggen? Ontdek de Twinson-technologie

Een mooi houten terras, dat is dubbel genieten tijdens de zomer! Lekker in het zonnetje krijg je meteen een fijn vakantiegevoel. Maar een houten terras vraagt ook veel onderhoud, want tijdens de natte wintermaanden ziet het hout stevig af. Laat daarom een composiet terras aanleggen! Composiet combineert immers de warmte en sfeer van hout met het gebruiksgemak van kunststof. Met Twinson introduceert Deceuninck de perfecte combinatie van natuur en technologie.

Twinson is altijd een goed idee voor je terras

Een Twinson terras verfraait je tuin aanzienlijk. Of het nu gaat om een patio, tuinpad of vijverrand, met Twinson trakteer je je tuin op een mooie en moderne afwerking! Een composiet terras aanleggen in Twinson is daarom altijd een goed idee. Het moderne design, de dubbelzijdige afwerking – met brede of fijne groeven – en acht verschillende kleuruitvoeringen maken van je terras ongetwijfeld het mooiste plekje in de tuin.

Een composiet terras aanleggen in Twinson? Dat is een verstandige keuze! Onze terrassen zijn waterbestendig, robuust, duurzaam, splintervrij, 100 procent recyclebaar en slipvast. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken als je kinderen in volle vaart over het terras rennen. Pijnlijke valpartijen behoren tot het verleden!

Zelf je composiet terras aanleggen

Zelf een composiet terras aanleggen is gemakkelijk haalbaar, ook al ben je geen fervente doe-het-zelver. Dankzij de heldere instructies op onze website leg je je Twinson-terras aan in een handomdraai. Al wat je nodig hebt, zijn enkele basisinstrumenten zoals een waterpas, meetlint, verstekzaag, boormachine en een elektrische schroevendraaier.

Milieuvriendelijk alternatief voor hardhout

Met onze Twinson-terrasplanken haal je een milieuvriendelijk alternatief in huis voor tropisch hardhout dat wordt gekapt in bedreigde regenwouden. De Twinson-planken of vlonders in houtcomposiet zijn PEFC gecertifieerd wat gegarandeerd milieuvriendelijk is.