Ramen & deuren

Op zoek naar een dealer van kunststof ramen?

De vele voordelen van kunststof ramen spreken voor zich. Ze zijn stevig, duurzaam, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen én ze hebben een gunstig effect op je energiefactuur. Kunststof ramen geven namelijk oerdegelijke thermische isolatieprestaties. Dat scheelt in de portemonnee. Zoek je een dealer van kunststof ramen? Dan moet je bij Deceuninck zijn.

Milieuvriendelijke kunststof ramen

Deceuninck doet er trouwens nog een schepje bovenop. Zo investeerden we bewust in milieuvriendelijke productie- en verwerkingsmethoden. Onze processen zijn dus niet schadelijk voor het milieu. Wist je trouwens dat kunststof honderd procent gerecycled wordt tot nieuwe raamsystemen en bouwproducten? Als je kunststof ramen koopt bij Deceuninck, weet je dat je bijdraagt aan een volledig gesloten kringloop.

Deceuninck, jouw verdeler van kunststof ramen

Bij Deceuninck zit je helemaal goed als je op zoek bent naar ramen die niets dan voordelen hebben voor jou persoonlijk én bovendien niet schadelijk zijn voor het milieu. In ons aanbod vind je gegarandeerd ramen die de beste prestaties leveren aan een zo laag mogelijk materiaalverbruik.

Superisolerende ramen dankzij de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie

In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de impact van het gebruik van materialen en energie heeft Deceuninck nieuwe technieken en strategieën ontwikkeld die zijn profielen nog efficiënter en performanter maakt. Linktrusion van Deceunick is een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van ramen nog verder optimaliseert. Tot op vandaag worden kunststof-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Door het gebruik van dit metaal gaat een groot deel van de isolatiewaarde verloren. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Overtuig uzelf. Bekijk hier het filmpje.

Op zoek naar een gekwalificeerde verdeler van kunststof ramen? Vind een verdeler in je buurt! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!