Ramen & deuren

Geef je huis een transformatie met design deuren

Ben je helemaal klaar voor een nieuwe interieuruitdaging? Dan is het misschien hoog tijd om je deuren een keertje onder handen te nemen. Ook wie aan de vooravond van een nieuwbouwproject staat, doet er goed aan om snel deuren te kiezen. Hieronder ontdek je wat design deuren voor jouw interieur kunnen betekenen. Lees snel verder!

Een strakke look met design deuren

Wie denkt aan ‘design’, denkt automatisch aan ‘strak’. Als de moderne interieurlook jou wel kan bekoren en minimalisme helemaal je ding is, dan kies je het best deuren die mooi aansluiten bij je stijl. De ideale design deuren blinken uit in soberheid en behoeven geen extraatjes als deurkloppers, ingelijste ramen of een decoratieve lantaarnlamp. Deze items passen eerder in een rustieke, landelijke stijl.

Metaalkleuren voelen eerder koel aan en passen daardoor perfect bij de sobere designstijl. Dat betekent natuurlijk niet dat je metalen deuren moet installeren. Integendeel! Kunststof deuren zijn dé oplossing voor elke interieurstijl. Hoe dat komt ? Kunststof is zo veelzijdig dat het in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar is. Bovendien kun je de textuur aanpassen naargelang het gewenste effect. Kunststof deuren kunnen dus perfect de uitstraling van een metalen deur nabootsen, simpelweg door de juiste kleur en een ‘metallic’ textuur te kiezen.

Design deuren passen perfect bij een rustieke stijl

Wie landelijk woont en een rustieke inrichting verkiest, kan óók gaan voor design deuren. Diezelfde kunststof deuren die zich zo gemakkelijk laten aanpassen aan minimalistische stijleisen, matchen namelijk evengoed met jouw rustieke interieurstijl. Kies bijvoorbeeld voor design deuren in zachte kleuren als crème, licht ivoor, chartwell groen of zijdegrijs om je landelijk interieur mee te verfraaien. Ook donkere, maar even warme tinten als wijnrood, dennengroen of zwartgrijs kunnen perfect.

Je kunt de landelijke look trouwens doortrekken met de juiste accessoires. Retro deurbeslag dat doet denken aan de tijd van toen, een lantaarnlamp naast de voordeur, of decoratieve raampjes in de binnendeuren … Het helpt je allemaal om de ultieme landhuislook te creëren.

Superisolerende deuren dankzij de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie

In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de impact van het gebruik van materialen en energie heeft Deceuninck nieuwe technieken en strategieën ontwikkeld die zijn profielen nog efficiënter en performanter maakt. Linktrusion van Deceunick is een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van deuren nog verder optimaliseert. Tot op vandaag worden kunststof-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Door het gebruik van dit metaal gaat een groot deel van de isolatiewaarde verloren. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Overtuig uzelf. Bekijk hier het filmpje.

 

Op zoek naar advies om de juiste deuren te vinden? Neem dan contact met ons op voor gratis en gepersonaliseerd advies, en ontdek waarom kunststof deuren zo veelzijdig zin.