Ramen & deuren

Voordeuren in alle stijlen en kleuren

Ben je op zoek naar een voordeur die perfect past bij de stijl van je huis? Met kunststof deuren zit je altijd goed, of je huis nu klassiek, modern, cottage of landelijk is. Dankzij hun onberispelijke kwaliteit zijn kunststof deuren niet alleen superisolerend. Ze gaan ook lang mee en hebben een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek hieronder welke voordeuren passen bij de populairste interieurstijlen van het moment.

Voordeuren in moderne stijl

De strakke designlook is tegenwoordig erg populair bij jonge koppels. Bij de minimalistische bouwstijl hoort een voordeur met een even strakke uitstraling. Die krijg je door het materiaal van je voordeur slim te kiezen én door de juiste kleurencombinaties te maken.

Wit en zwart zijn klassieke designkleuren, die altijd en overal de juiste sfeer oproepen: wit voor helderheid en frisheid, zwart voor een mysterieuze, donker toets in moderne interieurs. Met kunststofdeuren kun je beide richtingen uit. Kom snel de verschillende kleurenopties ontdekken, en je zult snel merken dat het ene zwart (of wit) het andere niet is.

Landelijke voordeuren voor de cottage

Laat ons even de andere kant van het spectrum bekijken. Naast moderne nieuwbouwwoningen zie je de jongste jaren ook almaar meer landelijke woningen opduiken. De Engelse cottage, bijvoorbeeld, is erg populair. Helemaal iets voor wie houdt van huiselijke gezelligheid en dat ook graag laat terugkomen in zijn woning. Een voordeur met klopper past hier perfect.

Welke voordeurstijl ook je voorkeur wegdraagt, voordeuren in kunststof zijn sowieso een kwaliteitsvolle keuze. Ze zijn duurzaam, isolerend, veilig en uitermate personaliseerbaar. Wat kun je nog meer wensen?

Superisolerende deuren dankzij de unieke revolutionaire Linktrusion-technologie

In een wereld waar er steeds meer aandacht wordt geschonken aan de impact van het gebruik van materialen en energie heeft Deceuninck nieuwe technieken en strategieën ontwikkeld die zijn profielen nog efficiënter en performanter maakt. Linktrusion van Deceunick is een nieuw en revolutionair concept dat de energie-efficiëntie van deuren nog verder optimaliseert. Tot op vandaag worden kunststof-ramen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Door het gebruik van dit metaal gaat een groot deel van de isolatiewaarde verloren. Met de nieuwe Linktrusion-technologie introduceert Deceuninck niet alleen alternatieve oplossingen voor de gegalvaniseerde stalen versterkingen, het bedrijf zorgt er bovenal voor dat de thermische prestaties significant verder verbeteren. Overtuig uzelf. Bekijk hier het filmpje.

 

Op zoek naar advies om de juiste deuren te vinden? Neem dan contact met ons op voor gratis en gepersonaliseerd advies, en ontdek waarom kunststof deuren zo veelzijdig zijn.