Ramen, deuren & luiken

Deuren kopen: kiezen voor kwaliteit én design

Ben je op zoek naar buitendeuren voor je nieuwe woning, of wil je je oude deuren vervangen door een degelijk, nieuw exemplaar? Deuren kopen doe je met het oog op uitzonderlijke kwaliteit, veiligheid en natuurlijk esthetiek. Je voordeur is nu eenmaal het visitekaartje van je woning.

Veilig, duurzaam en comfortabel

Thuis, dat is waar je op je gemak bent en waar je je veilig voelt. Dat heeft Deceuninck maar al te goed begrepen! Daarom ontwikkelden wij extra solide buitendeuren. Omdat onze profielen versterkt zijn met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten beschermd met een bijkomende centrale barrière, bieden de Zendow#neo-deuren van Deceuninck nog meer veiligheid. Een voordeur of achterdeur van Deceuninck houdt ongewenste bezoekers makkelijk buiten.

Wat wij ook erg belangrijk vinden, en jij wellicht ook, is dat onze ramen en deuren bijdragen aan een goeie isolatie van je woning. Wie zijn huis goed isoleert, geniet namelijk van een behaaglijke warmte (of koelte, in de zomer) zonder een hoge energiefactuur. Je leest het goed: één keer goed isoleren zorgt voor een permanent lagere verwarmingsrekening! Deze investering rendeert al snel.

Design en kwaliteit gaan hand in hand

Met een deur van Deceuninck hoef je trouwens niet te kiezen tussen comfort en stijl. Over de kwaliteit van onze deuren en ramen bestaat geen twijfel, maar ook qua design scoren onze producten uitstekend. Het oog wil ook wat, toch? Onze deuren bieden de volgende voordelen:

  • Een hedendaags ontwerp dat perfect aansluit bij elke stijl.
  • Een uitgebreid kleurenpalet, in de massa gekleurd of met verschillende soorten coatings en folies.
  • Wil je iets unieks? Kies dan voor deuren op maat of schuifdeuren.

Deuren kopen bij Deceuninck

Je gaat niet over een nacht ijs wanneer je deuren bestelt. Omdat de keuze van je deuren zo’n belangrijke beslissing is, zorg je dat je goed geïnformeerd bent. Vraag daarom een gratis brochure aan of neem contact op met Deceuninck voor een persoonlijke offerte.