Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Is je voordeur aan vervanging toe?

Komt er opvallend veel koude lucht binnen via je buitendeur? Dan is je voordeur hoogstwaarschijnlijk aan vervanging toe. Dankzij de sterk isolerende Zendow#neo deuren van Deceuninck kun je meer warmte binnen houden en je energiekosten laten dalen.

Oudere voordeuren leiden vaak tot energieverlies

Een mooie voordeur vormt vaak het hoogtepunt van de elegante buitenafwerking van je woning. Oudere deuren in klassieke, landelijke of authentieke stijl zijn echter niet altijd energiezuinig. Wind en tocht krijgen vrij spel, met alle nadelige gevolgen voor je energieverbruik tijdens de koudere maanden.

Zendow#neo: de ideale vervanging voor je voordeur

Wil je warmteverlies tegen gaan? De Zendow#neo deuren van Deceuninck beschikken over een sterke thermische isolatie. Dit komt door het unieke materiaal waaruit ze zijn gemaakt: een combinatie van staaldraad en kunststof-hardschuim, aangevuld met gegalvaniseerde stalen versterkingen in de deurprofielen. Hun isolatieprestaties liggen liefst 30% hoger in vergelijking met een normale buitendeur in kunststof.

Deceuninck heeft ook een uniek prekader ontwikkeld, dat warmtelekken rond je voordeur vermijdt en zorgt dat er geen koude lucht naar binnen kan. Het afwerkingsprofiel zorgt voor een luchtdichte aansluitingtussen muur en kaderwerk.

Buitendeuren: denk ook aan je veiligheid

Een verouderde voordeur maakt het voor inbrekers veel eenvoudiger om je woning te betreden. Ook deze zorg is met Zendow#neo verleden tijd. Onze kunststof profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal, terwijl de sluitplaten beschermd zijn met een bijkomende centrale barrière. Die extra stevigheid maakt onze deuren niet alleen heel veilig, maar ook duurzaam.

Zendow#neo: kwaliteit gekoppeld aan topdesign

Een voordeur in kunststof hoeft geen belemmering te zijn voor de elegantie en de uitstraling van je woning. De Zendow#neo deuren staan voor topdesign: ze zijn beschikbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en modellen. Bovendien kun je de afwerking helemaal persoonlijk invullen. Zo passen onze deuren bij elk interieur of elke gevelstijl.

Benieuwd hoe de kunststof buitendeuren van Deceuninck ook jouw woning een meerwaarde geven? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze dealers! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!