Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Zendow#neo deuren: je garantie op optimale thermische isolatie

Voelt je huis tijdens de wintermaanden extra koud aan? Blaast er koude lucht via je deur de hal in? Dan is het hoog tijd om je deuren te vervangen. De Zendow#neo deuren van Deceuninck garanderen een ongeëvenaarde thermische isolatie.

Zendow#neo: dankzij de unieke Linktrusiontechnologie

Een van de voordelen van kunststof is de hoge isolatiewaarde van het materiaal. Ramen en deuren in kunststof zorgen voor een goede thermische isolatie van je woning.

Deceuninck heeft hier nog een extra factor aan toegevoegd. Via onze unieke Linktrusiontechnologiehebben we de gegalvaniseerde stalen versterkingen in de deurprofielen vervangen. Hierdoor stijgen de isolatieprestaties met liefst 30%, aangezien staal een nadelige invloed heeft op de isolatiewaarde.

Deze Linktrusiontechnologie is voor het eerst toegepast in onze serie Zendow#neo deuren. Daarin maken we een onderscheid tussen twee uitvoeringen: standaard en premium. In beide profielen wordt een combinatie van staaldraad en kunststof-hardschuim gebruikt. Door gebruik te maken van continue structurele glasvezels fabriceren we ook heel gemakkelijk grotere deuren.

100% luchtdicht

Om ervoor te zorgen dat er rond je deuraansluitingen geen koude lucht naar binnen kan, hebben we bij Deceuninck een uniek prekader ontwikkeld. Dit afwerkingsprofiel garandeert een luchtdichte aansluitingtussen muur en kaderwerk, tot in de kleinste kiertjes. Warmtelekken rondom je deuren zijn zo voorgoed verleden tijd.

Zendow#neo: het summum van isolatie

De combinatie van kunststof-hardschuim en staaldraad zorgt voor een superieure en ongeëvenaarde thermische isolatie. De profielen van onze Zendow#neo deuren staan ook garant voor een perfecte water- en winddichtheid. Zo realiseer je dubbel voordeel: extra warmte voor je woning en een lagere energiefactuur.

Interesse in een gepersonaliseerde offerte voor kunststof deuren? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.