Ramen & deuren

Deurkozijnen in kunststof: onderhoudsvrij

Deceuninck biedt u altijd de meest innovatieve oplossingen op het gebied van kunststof raam- en deurkozijnen. Onze deuren met kozijnen voor zowel binnen als buiten zijn beter bestand tegen wind, water, UV-straling warmte en koude. Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat.

Deurkozijnen in alle kleuren, stijlen en maten

Onze kunststof ramenkozijnen en deuren worden onder de strengste kwaliteitseisen in een ruime keuze aan kleuren geproduceerd. kunststof deuren worden in elke gewenste afmeting afgeleverd en geïnstalleerd door ervaren monteurs.

Lager energieverbruik en extra voordeel!

Een kunststof deurkozijn is super geluid- en warmte-isolerend én verlaagt uw energieverbruik aanzienlijk. Thermische isolatie en duurzame kwaliteit garanderen u dat uw deuren en deurkozijnen jaren langer meegaan.

Informeer bij uw regionale dealer naar onze prijzen.

Veiligheid voorop zonder in te boeten aan stijl

Wist u dat het aantal woninginbraken voortdurend stijgt? U kan dus maar beter uw voorzorgen nemen.
Al onze kunststof deuren zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal en kunnen probleemloos uitgerust worden met inbraakwerend beslag. Dit geeft u rust en veiligheid.

Méér veiligheid betekent daardoor niet inboeten aan stijl!

Onze veelzijdige kunststof deuren en kozijnen vindt u in strakke, hedendaagse woonstijlen. Ook is er een ruim gamma voor klassiekere bouw en renovatie.

Velen hebben de weg ontdekt naar kunststof deuren en kozijnen. Het gemak, de goede isolerende eigenschappen en het weinige onderhoud zijn 3 sterke redenen waarom u moet kiezen voor deurkozijnen in kunststof.

Onze deuren van kunststof zijn o.a.

  • Weerbestendig
  • Vuilafstotend
  • Bestand tegen corrosie

Duurzame materialen

Ecologisch verantwoord bouwen en renoveren doet u met bouwmaterialen van hoge kwaliteit. Onze kunststof deuren en deurkozijnen hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona). Ze zijn 100% recyclebaar.