Ramen & deuren

Draai-kiepramen voor puur wooncomfort

Deceuninck loopt ver voorop als het gaat om kunststof ramen en kozijnen. Zo biedt Deceuninck de allernieuwste generatie draai-kiepramen.

Een ingenieus mechanisme, verborgen in het kozijn- en raamprofiel zorgt ervoor dat uw ramen zowel aan de bovenzijde als aan de zijkant openen. De bovenzijde van een draaikiepraam kan al naar gelang uw wensen worden aangepast. Het hele jaar door bieden onze ramen een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat.

Ruime ervaring in draai-kiepramen

Onze kunststof draai-kiepramen worden uitsluitend geproduceerd onder de strengste kwaliteitseisen. Ze kunnen in elke gewenste afmeting worden afgeleverd en geïnstalleerd.

Geluidsisolerend en energiezuinig

Kunststof ramen hebben sterke thermische en akoestische isolerende eigenschappen. Door een uitstekende thermische isolatie bespaart u wel 20% op uw energierekening. De duurzame kwaliteit garandeert dat uw ramen jaren langer meegaan.

Vuilafstotend en weerbestendig

Onze kunststof draaikiepramen zijn bestand tegen corrosie, weerbestendig en vuilafstotend. Dus nooit meer schuren en schilderen. Zeer onderhoudsarm. Is dat geen prachtig vooruitzicht?

Veiligheid en rust

Wist u dat het aantal woninginbraken voortdurend stijgt? Al onze kunststof draai-kiepramen zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Dit geeft u rust en veiligheid.

Modern en klassiek

Strakke, moderne woonstijlen of klassiek, er is een ruime keuze aan stijlen en kleuren. Ontdek de nieuwe kijk en de diverse mogelijkheden van kunststof ramen.

Duurzaam

Als u duurzaam wilt wonen is het belangrijk bouwmaterialen van hoge kwaliteit te gebruiken. Kunststof draai-kiepramen zijn 100% recyclebaar en hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona).