Vraag een gratis offerte

Dak & gevel

Isoleer je gevel met gevelbekleding in Alkmaar!

Isolatie wordt almaar belangrijker. Door je huis degelijk te isoleren, kun je behoorlijk wat euro’s besparen. Met de gevelbekleding van Deceuninck zit je gebeiteld. Onze gevelbekleding is niet alleen functioneel, het tilt de uitstraling van je huis naar een hoger niveau. Woon je in de buurt van Alkmaar? Ook daar is onze gevelkleding verkrijgbaar!

De natuurlijke uitstraling van hout

De standaard gevelbekleding van Deceuninck heeft een grote impact op de uitstraling van je woning. De gevelbekleding uit kunststof bestaat in verschillende matte kleuren, maar ook met houtnerfstructuur. Aangezien de kleuren van de gevelbekleding terugkomen in de kunststof kozijnen, kun je je volledige woning dezelfde look-and-feel geven. Hou je van een landelijke uitstraling? Dan is deze kunststof gevelbekleding met houtnerfstructuur een echte aanrader!

Eenvoudige plaatsing en onderhoudsvriendelijk

Kunststof gevelbekleding is heel makkelijk te plaatsen dankzij het tand- en groefsysteem en door de onzichtbare bevestiging. Daarnaast zijn de standaard gevelprofielen onderhoudsvriendelijk. Je hoeft ze enkel te poetsen met wat water, een reinigingsmiddel en een zachte spons. Vermijd wel agressieve producten.

Goed voor het milieu

Kunststof gevelbekleding is 100 procent recyclebaar. Met de gevelbekleding van Deceuninck zit je goed voor vijftig jaar. Na gebruik wordt de gevelbekleding verwerkt tot nieuwe kunststof toepassingen. In het recyclingproces gaat er trouwens niets verloren!

De ideale gevelbekleding in Alkmaar

Ben je overtuigd van de voordelen van kunststof gevelbekleding? Rep je dan naar een van dealers in de buurt van Alkmaar. Meer informatie nodig? Vraag dan een gratis brochure aan. Bovendien kun je bij Deceuninck niet alleen gevelbekleding verkrijgen, maar ook terrassen, tuinomheiningen, ramen, deuren, dakrandoverstekken en verschillende interieurtoepassingen. Voor de isolatie van je woning kun je dus verschillende kanten uit!