Dak & gevel

Gevelbekleding in Doetinchem: een sublieme uitstraling

Ben je aan het renoveren of wil je een nieuwbouwwoning plaatsen? Dan moet je verschillende zaken in het achterhoofd houden. Je moet je dakbedekking, ramen en deuren kiezen, maar ook de gevelbekleding. Gelukkig is die keuze helemaal niet zo moeilijk, want kunststof gevelbekleding in Doetinchem biedt zeker soelaas!

Milieuvriendelijke kunststof

Kunststof biedt behoorlijk wat voordelen. Een van de voordelen is dat het materiaal 100 procent recyclebaar is. De gevelbekleding van Deceuninck gaat een heel leven mee. Is het materiaal na een lange levensloop toch toe aan vernieuwing? Geen probleem, want de oude kunststof gevelbekleding wordt verwerkt tot nieuwe kunststof toepassingen. Bovendien kan het recyclingproces meerdere keren worden herhaald.

Hoog isolerend vermogen

Aangezien duurzaamheid tegenwoordig hoog in het vaandel staat, moeten woningen zo energiezuinig mogelijk zijn. Bij nieuwbouwwoningen vormt dat geen probleem, maar bij oude woningen gaat er vaak nog veel energie verloren via je dak, ramen, deuren en vrijstaande muren. Een van de mogelijkheden om energieverspilling tegen te gaan, is gevelisolatie. Aangezien kunststof panelen vrij dun zijn, blijft er genoeg ruimte over voor isolatie.

Een warme houtlook

Hou je van de warme uitstraling van hout, maar niet van de nadelen die ermee gepaard gaan? Dan is kunststof gevelbekleding met houtnerfstructuur beslist iets voor jou. Op die manier krijgt je woning de landelijke uitstraling waarvan je altijd al droomde mét de voordelen van kunststof. Zo hoef je de bekleding niet te verven en heb je er niet veel onderhoud aan. Daarnaast kan kunststof niet rotten en is het schokbestendig.

Gevelbekleding in Doetinchem: de juiste keuze!

Heb je besloten om voor kunststof gevelbekleding te kiezen? Ga dan zeker langs bij een van de Deceuninck-dealers in Doetinchem. Wij bieden verschillende soorten gevelbekleding aan: premium of standaard gevelbekleding in kunststof of premium bekleding in het kwalitatieve Twinson, dat kunststof combineert met hout. Kies aan de hand van onze stalen en vraag nadien een gratis prijsofferte aan!