Dak & gevel

Op zoek naar gevelbekleding in IJmuiden? Bij Deceuninck natuurlijk!

De bekleding van je woning heeft een grote invloed op de uitstraling ervan. Zo kun je bijvoorbeeld voor een klassieke baksteen kiezen, maar een kunststof gevelbekleding is een waardig alternatief. Dit soort gevelbekleding vind je ook in de buurt van IJmuiden!

Ongekende duurzaamheid

Kunststof gevelbekleding biedt behoorlijk wat voordelen. Zo is kunststof schokbestendig. Daarnaast kan kunststof – in tegenstelling tot hout – niet rotten. Hout heeft dan wel een warme uitstraling, kunststof doet zeker niet onder. De kunststof gevelbekleding is namelijk beschikbaar met houtnerfstructuur, maar ook kunststof gecombineerd met hout behoort tot de mogelijkheden. Zo combineer je de sfeervolle look van hout met alle voordelen van kunststof.

Modern uitzicht

Een oude woning is vaak charmant, maar kan doorgaans een opknapbeurt gebruiken. Dat doe je door onder andere je ramen en deuren te vervangen, maar je gevelbekleding is minstens even belangrijk. Ben je te vinden voor een moderne look? Dan is de kunststof gevelbekleding van Deceuninck helemaal jouw ding. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren die bovendien overeenkomen met de kunststof ramen en deuren van Deceuninck.

Isoleren is een must

Woningen moeten zo energiezuinig mogelijk zijn. Daarom is gevelisolatie essentieel. In nieuwbouwwoningen is dat geen probleem meer, maar in oude woningen is er vaak nog behoorlijk wat werk aan de winkel. Gevelbekleding is een doeltreffende en eenvoudige oplossing, want naast je dak en je ramen gaat er via vrijstaande muren ook veel warmte verloren. Bovendien kun je kunststof gevelbekleding makkelijk plaatsen. Iedere doe-het-zelver kan de klus klaren.

Alle voordelen van gevelbekleding in IJmuiden

Wil je genieten van alle voordelen die kunststof te bieden heeft? Bij Deceuninck kies je tussen verschillende soorten kunststof gevelbekleding, van landelijk tot ultramodern. Wacht niet langer en ga langs bij een van onze dealers in IJmuiden of vraag vrijblijvend stalen en een brochure aan!