Dak & gevel

Gevelbekleding Twinson houtcomposiet en kunststof

Deceuninck geeft buitenmuren een hoogwaardige uitstraling en duurzame bescherming. De Deceuninck biedt de keuze uit gevelpanelen bestaande uit kunststof of uit het unieke Twinson materiaal dat een combinatie is van hout en kunststof.

Keuze uit kunststof of composiet gevelpanelen

De kunststof-hout composiet gevelbekleding Twinson biedt een keuze uit 2 systemen: een open en gesloten systeem en is verkrijgbaar in drie fraaie natuurkleuren: zoethoutzwart, schorsbruin en turfbruin. De kunststof gevelplanken zijn leverbaar in 35 deuctone kleuren.

Voor gevels, erkers, dakkapellen en overstekken

De gevelplanken kunnen worden gebruikt voor een totaal isolatieconcept maar ook voor een individuele afwerking. Naast het bekleden van gevels wordt het toegepast voor erkers, dakkapellen en overstekken. Het eindresultaat is altijd een uiterst fraai en duurzaam geheel.

Nauwkeurige afwerking

Onze kunststof gevelbeplating garandeert een eenvoudige een nauwkeurige afwerking tot in de moeilijkste hoeken. Dealers werken graag met onze gevelpanelen vanwege o.a.:

  • het unieke materiaal
  • de makkelijke verwerking en plaatsing
  • het eenvoudig montagesysteem
  • het onderhoudscomfort

Ecologisch besparen op energiekosten

Een gevel van kunststof schroten is geluidsisolerend èn energiebesparend. Het biedt een hoogwaardige thermische isolatie. Samen met de duurzame kwaliteit bespaart u straks tot 20% op uw energiefactuur.

Zo bijvoorbeeld is O-Wall gevelbeplating van Twinson 100% recyclebaar. Het materiaal is PEFC-gecertificeerd omdat het wordt gemaakt van snelgroeiende dennenbomen die permanent worden heraangeplant.

Gevelbekleding die ademt en geen onderhoud vergt

Ventilatiesystemen voeren de vochtige lucht achter de gevelpanelen af. Dit resulteert in ademende gevels.

Een gevelbeplating van kunststof schroten is onderhoudsarm, bestand tegen corrosie, weerbestendig en vuilafstotend. U hoeft nooit meer te schilderen of schoon te maken.