Ramen & deuren

Kunststof ramen en deuren: de perfecte kleur met het 360°-concept

De kleur van uw buitenschrijnwerk is, naast de vorm en de materiaalkeuze, bepalend voor het uitzicht van uw woning. Het is dan ook uitermate belangrijk een kleur te kiezen die niet alleen vanbuiten maar ook vanbinnen perfect past. Dankzij het 360°-kleurenconcept verkrijg je integraal gekleurde (rondomrond) kunststof ramen en deuren. Dit concept kan zowel op de Deceuninck Zendow#neo-raam– en deurprofielen voorzien van Linktrusiontechnologie worden toegepast, als op de standaardprofielen van de Deceuninck Zendow-reeks.

Uitgebreid kleurassortiment

De 360° kunststof ramen en kunststof deuren zijn aan de vier zijden van de profielen met je favoriete kleur behandeld, tot de binnenlijst toe! De witblinkende look van kunststof is met dit systeem nergens nog zichtbaar. Het op vandaag beschikbare kleurassortiment splitst zich op in zowel Uni- als Bicolors. Unicolor-ramen en -deuren zijn in eenzelfde kleur gekleurd, terwijl Bicolors tijdloze beige- en wittinten voor de binnenzijde bieden en universele kleuren aan de buitenzijde.

Kunststof ramen en kunststof deuren: kleur- en krasvast

Dagelijks worden diverse kwaliteitstests uitgevoerd. Het 360°-systeem behaalt telkens uitstekende prestaties. De watergedragen verf die voor het 360°-gamma wordt gebruikt, bevat ook koudpigmenten. Zij zorgen ervoor dat het infrarood-licht niet geabsorbeerd maar gereflecteerd wordt. Op die manier warmen de profielen quasi niet op, zelfs als het donkere kleuren zijn.

Streling voor het oog

Bij het 360°-kleurengamma worden de kunststof profielen voorzien van een coating die is gewapend met harde polyamidekorrels. Het eindresultaat is een satijnachtige, matte look en een korrelige structuur die prettig aanvoelt en een warme uitstraling geeft. Van moderne loft tot klassiek herenhuis, welk type woning en welke smaak u ook heeft, met 360° vindt u steeds wat u zoekt.

Met respect voor het milieu

Voor het schilderen van de kunststof ramen en kunststof deuren wordt er gebruik gemaakt van watergedragen verf. De 360°-kleurencollectie gebruikt een volautomatische, hoogtechnologische coatinginstallatie. Op het einde van hun levenscyclus kunnen alle raam- en deurprofielen probleemloos opnieuw in duurzame producten verwerkt worden. Niet alleen het eindproduct, maar ook het complete productieproces is ecologisch.

Kunststof ramen en kunststof deuren van topkwaliteit

Om een optimale en continue kwaliteit te garanderen, worden de kunststof profielen industrieel op lengte gecoat en vervolgens uitgehard. Het geautomatiseerd inrollen van de bijpassende dichtingen waarborgt een uitstekende lucht-, wind- en waterdichtheid. Tot slot wordt tijdens het productieproces elk gecoat profiel gecontroleerd op kleur, glans, krasvastheid en hardheid.
Resultaat? kunststof ramen en kunststof deuren van topkwaliteit!

Wil je een idee krijgen van hoe je ramen en deuren eruit zien met de gepaste kleur? Doe dan de test met onze online kleurensimulator. Je uploadt gewoon een foto van je huis en het programma maakt een realistische simulatie. Gewoon doen!