Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Isolerende kunststof deuren kopen

Een huis dat goed geïsoleerd is, is van groot belang. Dankzij goede isolatie hou je de warmte binnen en de koude buiten en daalt je rekening voor verwarmingskosten aanzienlijk. Omdat het risico op warmteverlieshet grootste is bij aansluitpunten, zijn goed isolerende deuren belangrijk, bij voorkeur in kunststof. Daarnaast zijn ook geluidsisolerend eigenschappen een sterke troef. Met isolerende kunststof deurenheb je nooit meer last van voorbijrijdende auto’s.

Kunststof deuren zorgen voor thermische en akoestische isolatie

Wil je een isolerende kunststof deur kopen? Dan ben je bij Deceuninck aan het juiste adres. De kunststof deuren van Zendow#neo en de kunststof schuifdeuren uit de Monorail collectie zijn echte toppers. Zo bieden de Zendow#neo deuren een perfecte thermische en akoestische isolatie. Daarnaast zijn deze isolerende kunststof deuren ook volledig water- en winddicht. Dit alles verhoogt je rust en comfort, terwijl je energiefactuur een pak lager zal uitvallen!

Isolerende deuren in uiteenlopende design

Deceuninck is specialist in isolerende kunststof deuren. Voordeuren, buitendeuren en schuifdeuren, bij ons kun je dit allemaal kopen. Uitstekende isolerende eigenschappen worden gecombineerd met een knap design in al onze deuren. Er is een ruime keuze aan isolerende deuren in allerlei mooie stijlen en schitterende kleuren. Bovendien kunnen onze kunststof deuren gemakkelijk worden uitgerust met inbraakwerend beslag, zo ben je zeker gerust.

De milieuvriendelijke eigenschappen van kunststof deuren

Als je ervoor kiest om een isolerende kunststof deur te kopen, bewijs je dat je begaan bent met het milieu. Dankzij een isolerende deur bespaar je immers energie. Daarnaast zijn de kunststof deuren van Deceuninck ook volledig gemaakt uit 100% recycleerbare materialen. Deze eigenschappen, gecombineerd met strenge kwaliteitscontroles, leverden ons het ISO 14001-certificaat en het NF-label op. Zo ben je er zeker van dat je de beste isolerende kunststof deuren koopt.

Ook schuifdeuren uit kunststof isoleren perfect

De schuifdeuren uit de Monorail collectie zijn uitgerust met uitstekende isolerende eigenschappen. De Monorail schuifdeuren beschikken over een thermische isolatiecoefficient die, afhankelijk van de gekozen beglazing tot 1.2 Wm².k kan gaan. Uiteraard staan ook al deze isolerende kunststof schuifdeuren garant voor een perfecte water- en winddichtheid van je woning.

Graag een gepersonaliseerde offerte voor kunststof-deuren? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.