Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Isolerende kunststof kozijnen kopen

Met isolerende kunststof kozijnen wordt je woning in één klap een pak energiezuiniger. Dat is niet alleen goed voor het milieu, je voelt het ook in je portemonnee. Een reden te meer om isolerende kunststof kozijnen te kopen!

De voordelen van isolerende kunststof kozijnen

Isolerende kunststof kozijnen in kunststof in combinatie met hoogrendementsglas of driedubbel glas vermindert het warmteverlies in huis met 40 procent! Je bespaart dus stevig op de energiefactuur en stoot minder CO2 uit. Wil je ook weten hoeveel je kan besparen dankzij kunststof kozijnen? Reken het vlug uit!

Zendow#neo isolerende kunststof kozijnen kopen

De Zendow#neo-reeks van Deceuninck biedt een kunststof raam op maat van elke klant en in elke prijsklasse. Kiezen voor isolerende Zendow#neo Premium kunststof ramen, is kiezen voor een duurzame, elegante en onderhoudsarme oplossing met uitzonderlijke energieprestaties (Uw = 0,77W/m²K, afhankelijk van de beglazing en afmetingen).

Met de isolerende Zendow#neo Standard kunststof ramen biedt Deceuninck je de kunststof kozijnen die aan al jouw verwachtingen voldoen. De fijne profielen, het subtiele design en de uitstekende isolatie (Uw = 1,06W/m²K, afhankelijk van de beglazing en afmetingen) zullen je ongetwijfeld verleiden. Vaste ramen, draaikiepramen of schuiframen: Deceuninck heeft aan alles gedacht!

Zendow#neo Autentica heeft dezelfde voordelen als het Zendow#neo-gamma, maar de reeks is net iets exclusiever. Zendow#neo Autentica kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende stijlen en in een ruim kleurenpalet.

Wil je je echt onderscheiden met jouw (ver)nieuwbouwproject? Zendow#neo Royal biedt je dé perfecte oplossing die elegantie combineert met een uitzonderlijke profieldiepte. Met Zendow#neo Royal kunststof-kozijnen kan je niet alleen grote openingen afsluiten, dankzij een betere aansluiting aan de ruwbouwdragen ze ook actief bij aan de isolatie van het huis. Zo voldoet de woning aan de nieuwste EPC-regelgeving, geniet je van stijlvolle ramen in diverse kleuren én bespaar je nog eens een flinke som op de stookkosten.

De isolerende kracht van kunststof kozijnen met Linktrusion-technologie

Deceuninck heeft de innovatieve Linktrusion-technologie geïntegreerd in de serie Zendow#neo kunststof-ramen. Zo kunnen wij nu twee oplossingen aanbieden die volledig recycleerbaar zijn en de EPC-vereisten inzake thermische isolatie overtreffen: Zendow#neo Premium en Zendow#neo Standaard.