Vraag een gratis offerte

Kozijnen kopen in Amsterdam

Kozijnen Amsterdam

Wilt u kozijnen kopen in Amsterdam? Kunststof kozijnen koopt u bij Deceuninck. Kunststof kozijnen kopen heeft veel doordelen. Zeker als duurzaamheid en kwaliteit voor u voorop staat. Wilt u advies van één van onze specialisten? Zoekt u kozijnen in Amsterdam? Vind een verdeler bij u in de buurt en bezoek onze Showroom.

Kunststof kozijnen Amsterdam

PVC is een uitstekend materiaal voor uw kozijnen. Wij geven u de vele voordelen van PVC-ramen en deuren. PVC wordt veel gebruikt voor deuren, ramen en pijpleidingen vanwege een aantal voordelen die het biedt. Denkt u maar eens aan veiligheid, onderhoud en duurzaamheid. Wij sommen ze voor u op.

Pvc kozijnen Amsterdam – Weersbestendig en onderhoudsvriendelijk

De pcv kozijnen van Deceuninck zijn weerbestendig: PVC wordt niet gemakkelijk beïnvloed door klimaatveranderingen in tegenstelling tot andere stoffen zoals hout.
Zoekt u kozijnen in Amsterdam met een beperkt onderhoud, dan zit u bij Deceuninck ook goed, aangezien het materiaal zo duurzaam is, hebben PVC-panelen en deuren van Deceuninck, eenmaal op hun plaats, zeer weinig onderhoud nodig. In feite hoeven PVC-raamkozijnen niet te worden geverfd of afgedicht en kunnen ze gemakkelijk worden gereinigd met water en afwasmiddel, waardoor het vereiste onderhoud tijdens hun levensduur aanzienlijk wordt verminderd. Het materiaal rot niet en is ook bestand tegen corrosie en zouterosie. Voorzie uw woning in Amsterdam dus met PVC kozijnen en deuren, om ongemakken te voorkomen.
Amsterdam is een drukke stad, als u in uw huis bent wilt u liefst geen geluidsoverlast hebben. Daarom hebben de kozijnen en deuren van Deceuninck een perfecte geluidsisolatie – Dubbel beglaasde PVC-ramen en -deuren kunnen het geluid tot wel 70% verminderen.

Kozijnen Amsterdam – Milieuvriendelijk en energiezuinig

Milieu is erg belangrijk tegenwoordig. PVC kan wel 10 keer worden gerecycled. In Europa kunnen PVC-ramen en -deuren zelfs aan het einde van hun levensduur worden en worden gerecycled. Deceuninck hecht veel waarde aan duurzaamheid. Lees verder over ons recycleer project als u hier meer over wilt weten. Tevens zijn  de kozijnen ook zeer energiezuinig – In tegenstelling tot metalen zoals koud aluminium, is PVC niet geleidend, wat betekent dat het gebruik in raamkozijnen geen warmte overdraagt en daarom bijdraagt aan een meer consistente binnentemperatuur van een gebouw.

Veiligheid staat voorop in Amsterdam

De kozijnen van Deceuninck zijn extra veilig en beschermd tegen inbrekers. PVC-vensters bevatten meervoudige vergrendelingssystemen die een hoog niveau van beveiliging bieden voor huizen of bedrijven. De PVC-raamvergrendelingssystemen van Deceuninck vergrendelen op meerdere punten rondom de vleugel en het kozijn, wat betekent dat ze niet door een indringer kunnen worden opengedrukt op de manier waarop traditionele houten en koude aluminium deuren en ramen kunnen worden geforceerd. Ook zijn de kozijnen beveiligd tegen brand. Brandveiligheid is een groot voordeel van de kunststof kozijnen van Deceuninck. PVC-materialen zijn niet vatbaar voor verbranding, hun profielmassa heeft zelfs een brandvertragende classificatie.

Geïnteresseerd? Vind een verdeler bij jou in de buurt!