Vraag een gratis offerte

Kozijnen kopen in Arnhem

Kozijnen Arnhem

Nieuwe kozijnen nodig voor uw woning in Arnhem? Geen probleem! Bij Deceuninck vindt u een uitgebreid assortiment aan zowel kunststof kozijnen als aluminium kozijnen. Wij zijn specialist op het gebied van kozijnen en deuren. Door onze ruime assortiment vindt u altijd wat u zoekt. Bezoek dus snel een verdeler bij u in Arnhem.

Soorten kozijnen Arnhem

Benieuwd naar de voordelen van kunststof kozijnen en aluminium kozijnen? Wij geven u graag de uitleg per materiaal persoonlijk, maar hieronder alvast de informatie voor de verschillende kozijnen. Een goede keuze maken is namelijk zeer belangrijk.

Ten eerste: Kunststof kozijnen. Dit materiaal is erg populair en niet alleen vanwege de hoge isolatiewaarde. De geluidsisolatie is door het dubbele glas ook erg hoor en vermindert het geluid tot wel 70%. Echter is een van de belangrijkste redenen dat mensen kiezen voor kunststof kozijnen, de onderhoud. Uw kozijnen gaan tot wel 50 jaar mee, zonder dat er groot onderhoud aan te pas komt. Het materiaal is daarnaast bestand tegen alle weersomstandigheden en kan niet rotten, wat bijvoorbeeld wel het geval is bij houten kozijnen. Ten slotte hebben de kunststof kozijnen van Deceuninck nog één ander groot voordeel. Door het speciale vergrendelingssysteem van Deceuninck kunnen de ramen niet zomaar geforceerd worden, wat bij normale ramen wel mogelijk is.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor aluminium kozijnen. Tegenwoordig hebben de aluminium kozijnen een even hoge isolatiewaarde als kunststof kozijnen. Deceuninck heeft ook de unieke Decalu-reeks ontwikkeld, waarbij gebruik is gemaakt van technieken bij de productie van kunststof kozijnen. Deze reeks is uniek op de markt. Geïnteresseerd in aluminium kozijnen voor in uw woning in Arnhem? Neem dan contact met ons op of bezoek een showroom bij u in de buurt!

Kozijnen in Arnhem kopen bij Deceuncink

Uw kozijnen bij Deceuninck in Arnhem kopen heeft veel voordelen. De kunststof kozijnen zijn gemaakt van licht en waterdicht materiaal. Bovendien ondervinden de kozijnen geen hinder van weersinvloeden, verkleuring of vervorming. Zowel de kunststof als aluminium kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. De waterafvoering gebeurt via een verborgen afwateringssysteem.

Interesse en wilt u graag meer informatie hebben over nieuwe kozijnen voor uw woning in Arnhem? Vraag een gratis een offerte aan en bekijk alle mogelijkheden. U bent altijd welkom in een van de showrooms. U kunt een dealer in Arnhem zoeken en in de showroom de kozijnen bekijken. Voor elk type woning hebben wij een perfect passend kozijn!