Vraag een gratis offerte

Kozijnen kopen in Eindhoven

Kozijnen Eindhoven

Bij Deceuninck vindt u kozijnen van een hoge kwaliteit en tegen een betaalbare prijs. De kunststof kozijnen zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en ook nog eens goed voor de portemonnee. Wilt u graag advies van een onze specialisten? Zoek en vindt een verdeler in de regio van Eindhoven en bezoek onze showroom.

De vele voordelen van kozijnen Eindhoven

Er zijn ontzettend veel voordelen om te kiezen voor PVC, als materiaal voor uw kozijnen. PVC wordt vaak gebruikt, niet alleen voor ramen, maar ook voor deuren en pijpleidingen. Veel mensen kiezen voor PVC omdat het duurzaam, veilig is en weinig onderhoud nodig heeft. Wij sommen de voordelen hieronder voor u op:

Ten eerste zijn de PVC van Deceuninck weerbestendig. Houten kozijnen zijn bijvoorbeeld veel vatbaarder voor weersveranderingen dan kunststof kozijnen. Wanneer u op zoekt bent naar goede kozijnen met weinig onderhoud, bent u bij Deceuninck in Eindhoven aan het juiste adres. Zodra de kozijnen geplaatst zijn, vergen zij zeer weinig onderhoud. De kozijnen hoeven in feite niet eens geverfd of afgedicht worden en ze kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met water en afwasmiddel. In tegenstelling tot houten kozijnen, kan PVC niet rotten en is het ook bestand tegen corrosie en zouterosie. Om ongemakken te voorkomen, zijn kunststof kozijnen en deuren ideaal. Een ander belangrijk voordeel is dat de kozijnen van Deceuninck zorgen voor een uitstekende geluidsisolatie, door middel van dubbel beglaasde PVC ramen en deuren. Het geluid wordt hierdoor tot wel 70% verminderd en dat is ideaal voor in een drukke stad zoals Eindhoven.

PVC kan wel 10 keer worden gerecycled. In Europa kunnen PVC-ramen en -deuren zelfs aan het einde van hun levensduur worden en worden gerecycled. Deceuninck hecht veel waarde aan duurzaamheid. Lees verder over ons recycleer project als u hier meer over wilt weten. Tevens zijn  de kozijnen ook zeer energiezuinig – In tegenstelling tot metalen zoals koud aluminium, is PVC niet geleidend, wat betekent dat het gebruik in raamkozijnen geen warmte overdraagt en daarom bijdraagt aan een meer consistente binnentemperatuur van een gebouw.

Veiligheid staat voorop in Eindhoven

Wilt u de inbrekers in Eindhoven buiten houden, kies dan voor de kozijnen van Deceuninck. De vensters bevatten meerdere vergrendelingssystemen die zorgen voor een hoog niveau van beveiliging voor uw huis of bedrijf. Het raamvergrendelingssysteem vergrendelt op meerdere punten rondom de vleugel en het kozijn. Bij houten en aluminium ramen kunnen inbrekers eenvoudig het raam forceren, dit is dus niet mogelijk bij de kozijnen van Deceuninck. Daarnaast zijn de kozijnen niet alleen brandbestendig, maar heeft het zelfs een brandvertragend effect.

Geïnteresseerd? Vind een verdeler bij jou in de buurt!