Ramen & deuren

Stijlvolle en stoere kozijnen in Haarlem

Kozijnen zijn echte blikvangers. Ze kunnen je woning maken of kraken. Daarom is het aan te raden om niet over één nacht ijs te gaan en genoeg tijd te nemen om de juiste kozijnen te kiezen. Wij maken je keuze wat makkelijker door kunststof kozijnen verder toe te lichten, die bovendien ook in Haarlem verkrijgbaar zijn!

Dalende energierekening

Houten kozijnen zijn geen goeie isolatoren. Kunststof kozijnen hebben daarentegen wél een hoge isolatiewaarde. Het logische gevolg daarvan is dat je je woning minder moet verwarmen, en dat vertaalt zich uiteindelijk in een lagere energierekening. Door kunststof kozijnen is de temperatuur in je woning altijd constant, want ze zijn ook water- en windbestendig.

360°-kleurengamma

Met kunststof kozijnen creëer je elke look die je wil. Stoer, stijlvol, minimalistisch, landelijk, … Kunststof past in elk interieur. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten kozijnen, die alleen bij traditionele woningen passen. Aluminium kozijnen passen daarentegen het beste bij woningen met een moderne en koele uitstraling. Dankzij het 360°-kleurengamma van Deceuninck kun je uit een groot aanbod kleurcoatings en hoogwaardige kleurfolies kiezen.

Brandveilige kozijnen

Kunststof is de beste keuze voor je woning, want het materiaal is moeilijk ontvlambaar. In geval van brand, zullen de kozijnen het vuur niet verder aanwakkeren of verspreiden, in tegenstelling tot houten kozijnen bijvoorbeeld.

Kozijnen beschikbaar in Haarlem

Deceuninck is een producent van kunststof kozijnen en staat al jarenlang bekend om zijn onevenaarbare kwaliteit. We bieden onze kunststof kozijnen, deuren, dakrandoverstekken, plinten en andere interieurtoepassingen aan via een groot netwerk van dealers. Woon je in de buurt van Haarlem? Ook daar zijn verschillende Deceuninck-dealers gevestigd.