Vraag een gratis offerte

Kozijnen kopen in Hengelo

Kozijnen Hengelo

Woont u in Hengelo of omstreken en bent u geïnteresseerd nieuwe kozijnen voor in uw woning? Dan zit u bij Deceuninck zeker goed! Deceuninck is gespecialiseerd in pvc en aluminium kozijnen. Dankzij het ruime assortiment vindt u altijd de kozijnen waar u naar op zoek bent! Benieuwd naar het aanbod? Bezoek snel een verdeler gevestigd bij u in Hengelo.

Soorten kozijnen Hengelo

Er zijn veel verschillende soorten kozijnen die kunnen variëren in onder andere materiaal, maat en kleur. U kunt bij Deceuninck terecht voor een uitgebreid assortiment aan kozijnen van zowel kunststof als van aluminium. Hiernaast leveren wij uiteraard ook maatwerk. Bekijk hier onder wat de voordelen zijn van de verschillende materialen.

Misschien wel het populairste materiaal voor kozijnen is kunststof en dat is niet zonder goede reden. Kunststof kozijnen komen met meerdere voordelen zoals een hoge isolatiewaarde en sterke geluidsisolatie. Ook hebben kunststof kozijnen vrij weinig onderhoud nodig. Met slechts lichte onderhoud gaan de kozijnen tot wel 50 jaar mee. Het is al voldoende om regelmatig een keer de ramen schoon te maken met afwasmiddel en water. De onderhoudsvriendelijkheid van kozijnen is voor veel mensen de reden om voor kunststof te kiezen. De kunststof kozijnen van Deceuninck komen met nog een belangrijk voordeel. Dankzij het unieke vergrendelingssysteem kunnen inbrekers niet meer makkelijk het raam forceren waar dit bij normale kozijnen wel mogelijk is.

U kunt ook bij ons terecht voor een ruim assortiment aan aluminium kozijnen. Deceuninck heeft een unieke reeks aluminium kozijnen op de markt gebracht genaamd de Decalu-reeks. De Decalu serie kozijnen is uniek omdat er gebruik gemaakt wordt van technieken die ook toegepast worden bij kunststof kozijnen. Aluminium kozijnen hebben tegenwoordig dezelfde isolatiewaarde als kunststof kozijnen. Bent u geïnteresseerd in aluminium kozijnen voor uw woning in Hengelo? Neem contact met ons op of breng een bezoek aan een showroom bij u in de buurt zodat we u verder kunnen helpen.

Kozijnen in Hengelo kopen bij Deceuninck

Het kopen van uw nieuwe kozijnen bij Deceuninck komt met veel voordelen. Zo zijn onze kunststof kozijnen geproduceerd van licht en waterdicht materiaal. Ook hebben de kozijnen geen last van weersinvloeden, verkleuring of vervorming. Beide materialen kozijnen zijn erg onderhoudsvriendelijk. De waterafvoering van de kozijnen gebeurt via een verborgen afwateringssysteem. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie over de nieuwe kozijnen voor uw woning in Hengelo? U kunt al gratis een offerte aanvragen en alle mogelijkheden bekijken. Ook bent u altijd welkom voor een bezoek in een van de showrooms. U kunt de kozijnen bekijken bij een dealer in Hengelo. Deceuninck heeft voor elk type woning een perfect passend kozijn!

Geïnteresseerd? Vind een verdeler bij jou in de buurt!