Ramen & deuren

Wil je kozijnen kopen? Kies voor topkwaliteit en een betaalbare prijs

Ben je van plan je woning te renoveren? Dan streef je wellicht naar een betere isolatiewaarde, waardoor er minder warmte verloren gaat én je flink bespaart op je energiefactuur. Denk er dan ook aan je kozijnen te renoveren. Met de kunststof raamprofielen van Deceuninck kies je voor een optimale warmte- en geluidsisolatie, mét uitgebreide kleurkeuze!

Waarom zou je je kozijnen renoveren?

Oude raamprofielen van hout of een ander materiaal isoleren je woning wellicht onvoldoende. Dat betekent dat er zich koudebruggen in of rond je raam bevinden, waarlangs warmte naar buiten glipt. En niet zomaar een beetje warmte. Een slechte isolatie kan ervoor zorgen dat je energiefactuur met gemak dubbel zo hoog wordt. Wanneer je dus je vloer, muren of dak aanpakt, moet je zeker ook je kozijnen onder handen nemen.

Nieuwe raamprofielen: een investering die rendeert

Deceuninck biedt je kwaliteitskozijnen van kunststof voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. Op die manier blijft het vervangen van je ramen een beperkte investering. Maar je zult wel honderd procent genieten van een betere isolatie. Alleen al door nieuwe ramen te installeren, kun je tot twintig procent besparen op je energieverbruik. Combineer dat met een algemene renovatie van muur- en dakisolatie – en het liefst ook met een zuinige verwarmingsinstallatie – en je geniet jarenlang van een lage energiefactuur, én van een behaaglijke warmte in huis.

Bovendien heb je amper onderhoudskosten aan je kunststof ramen van Deceuninck. Terwijl je houten kozijnen regelmatig moet schuren en verven, vergen je nieuwe kunststof ramen nagenoeg geen onderhoud. Je neemt ze gewoon af met water en een neutraal schoonmaakmiddel. Zo blijven ze jarenlang piekfijn in orde.

Kunststof ramen voor een oude woning?

Welke stijl je ook verkiest voor je woning en interieur, de kozijnen van Deceuninck passen altijd. Je kunt onze veelzijdige raamprofielen in een traditionele rijwoning, een landelijke villa of een moderne halfopen bebouwing installeren – ze zullen overal mooi ogen.

Meer weten? Vind een erkende Deceuninck-dealer in je buurt of vraag een gratis brochure aan!