Ramen & deuren

Kozijnen kopen in Rotterdam: 5 waardevolle tips

Bouwen, verbouwen en inrichten vergen heel wat tijd en energie. Wij maken het je graag makkelijk. Ben je op zoek naar nieuwe kozijnen in de buurt van Rotterdam? Lees dan zeker deze 5 onmisbare tips om je zoektocht te vergemakkelijken.

1. Vergelijk prijzen

Een huis bouwen is een dure aangelegenheid en dus zoek je naar tal van manieren om het toch wat goedkoper te maken. Door veel rond te kijken en prijzen te vergelijken kun je namelijk heel wat besparen. Dat geldt ook voor nieuwe kozijnen. Durf verschillende materialen en producenten met elkaar te vergelijken. Zo zul je al snel ontdekken dat aluminium kozijnen een flinke hap uit je budget nemen, terwijl kunststof erg betaalbaar is.

2. … maar denk ook aan de kwaliteit!

Toch is de kostprijs niet het enige aspect waarmee je rekening moet houden. Ramen en deuren moeten tientallen jaren meegaan en tijdens hun leven verwachten we dat ze ons huis isoleren én beschermen. Streef daarom naar een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding. Afhankelijk van je budget kun je kiezen voor sterke en betaalbare kunststof-kozijnen, dure kozijnen in aluminium, of de topklasse van kunststof-kozijnen, die dezelfde kwaliteit bieden maar minder duur zijn dan aluminium.

3. Zoek een producent met een groot assortiment

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar houd rekening met de verkrijgbare formaten en afwerkingen bij de keuze van je kozijnen. Zeker wie op zoek is naar nieuwe kozijnen voor z’n hele woning, kiest maar beter voor een producent die alle mogelijke formaten levert.

4. Kies een tijdloos design

Net zoals je garderobe snel veroudert, kan de stijl van je huis en van je interieur ook uit de mode raken. Als je het slim speelt, kun je daaraan echter tegemoetkomen door tijdloze kozijnen te kopen. Ontdek hier het uitgebreide kleurengamma van Deceuninck.

5. Een dealer vinden in Rotterdam? Dat doe je zó

Benieuwd naar hoe die mooie kleuren er in het echt uitzien? Kom gewoon langs in een showroom bij jou in de buurt, bijvoorbeeld in Rotterdam. Dankzij deze handige tool vind je snel de dichtstbijzijnde Deceuninck-dealer, waar je advies kunt inwinnen over ons grote assortiment en de mogelijkheden van kunststof kozijnen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met al je vragen.