Ramen & deuren

Kozijnen in Tilburg: ontdek de troeven van Zendow-kozijnen

Zijn je ramen en deuren aan vervanging toe? De kans is groot dat je verouderde kozijnen de isolatiewaarde van je woning naar beneden halen, waardoor je een hogere energiefactuur hebt. Wie zijn kozijnen wil vervangen, zit gebeiteld met Zendow-kozijnen van Deceuninck. Ontdek hier waarom deze ramen en deuren ideaal zijn in jouw huis en waar je ze kunt kopen in de buurt van Tilburg!

Zendow staat voor een tijdloos design

Kozijnen kopen doe je niet zomaar. Wellicht bepaal je op voorhand de stijl van je ramen en deuren, zodat ze naadloos aansluiten bij de rest van je gevel én je interieur. Deceuninck weet maar al te goed dat iedereen een eigen smaak heeft en graag kozijnen kiest die de uitstraling van z’n woning versterken. Daarom ontwikkelden we Zendow en Zendow#neo: een uitgebreid assortiment ramen, deuren en schuifdeuren die verkrijgbaar zijn in honderden uitvoeringen. Droom je van dennengroene of wijnrode ramen? Wil je graag een hedendaagse look met antracietgrijze kozijnen? Of liever ramen met verschillende kleuren aan de binnen- en buitenkant? Dat kan allemaal, want het Deceuninck-kleurengamma is bijzonder uitgebreid.
Sterk, isolerend en onderhoudsvriendelijk
Maar kozijnen mogen uiteraard niet gewoon ‘mooi’ zijn. Je hebt ze namelijk nodig om jou en je woning te beschermen! Degelijke ramen, deuren en schuifdeuren bieden bescherming tegen de weersomstandigheden en inbraak. Ze spelen daarnaast een cruciale rol in de isolatie van je woning. Laat je je oude ramen vervangen door nieuwe, dan kun je je energierekening behoorlijk doen dalen.
De Zendow-kozijnen van Deceuninck zijn vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, een kunststof die van nature isoleert. Door de samenstelling en opbouw zijn deze kozijnen bovendien uitzonderlijk sterk. Ze verslijten niet en zijn nagenoeg onbreekbaar. Ook het onderhoud is een echte meevaller: in tegenstelling tot houten kozijnen heb je haast geen werk aan je kunststof ramen.

Dealers in de omgeving van Tilburg?

Waar je deze oerdegelijke kozijnen kunt vinden? Bij jou in de buurt. Deceuninck werkt namelijk samen met een uitgebreid netwerk van professionele dealers en installateurs. Kom eens kijken naar de Zendow-ramen en -deuren bij een erkend Deceuninck-dealer in Noord-Brabant. Ontdek hier de dichtstbijzijnde dealers.