Dak & gevel

Dakkapellen van Deceuninck zijn een streling voor het oog

Dakkapellen specialist

De esthetiek van een kunststof dakkapel wordt mede bepaald door de materiaalsoort. Met Deceuninck Twinson O-Wall gaan esthetiek en functionaliteit hand in hand. Een dakkapel dat is afgewerkt met het Twinson composietmateriaal van Deceuninck biedt u een ideale afwerking. Al dan niet in combinatie met isolatie. Ook kunststof oplossingen zijn mogelijk.

Goed geïsoleerd

De Deceuninck gevelpanelen voor dakkapellen kunnen zowel deel uitmaken van een totaal isolatieconcept als gewoon individueel als afwerking fungeren. Ook voor erkers, gevels en oversteken zijn ze uitermate geschikt. Het eindresultaat is telkens een streling voor het oog.

Dakkapellen vervaardigd uit kunststof bieden:

  • De voordelen van kunststof
  • Te combineren met isolatie
  • Eenvoudige en snelle plaatsing
  • Vrijwel geen onderhoud
  • Een groot assortiment afwerkingsprofielen

Eenvoudige plaatsing

Met onze kunststof dakkapellen materiaal bent u 100% zeker van een nauwkeurige afwerking, tot in de moeilijkste hoeken. Door de eenvoudige plaatsing en het onderhoudscomfort wordt graag met onze materialen gewerkt.

Vrijwel geen onderhoud

Een dakkapel van kunststof schroten is onderhoudsarm, bestand tegen corrosie, weerbestendig en vuilafstotend. U hoeft straks nooit meer te schuren of schilderen.

Kunststof dakkapel is duurzaam en niet duur

Een Deceuninck dakkapel is geluidsisolerend en energiebesparend. Wilt u prijzen weten betreffende onze dakkapellen? Neem contact met een dealer bij u in de buurt. Bekijk op deze pagina de dealeradressen.