Dak & gevel

Kunststof dakoverstekken: een streling voor het oog

Kunststof biedt talloze voordelen ten opzichte van, bijvoorbeeld, hout. Zo is kunststof heel duurzaam en beschikbaar in een ruim assortiment aan kleuren en uitvoeringen. Als je bij Deceuninck bestelt, krijg je er gratis en voor niets jaren van ervaring bovenop. Je weet dus dat je kunststof dakbedekking van prima kwaliteit is.

Ruim assortiment kunststof dakbekleding

Deceuninck heeft een uitgebreide keuze aan gootbekleding en dakrandbekleding. Alle kunststof bekledingsprofielen beschermen én verfraaien je nieuwe of gerenoveerde woning op een duurzame wijze. Zelfs moeilijk bereikbare plaatsen, zoals de nok van een woning, zien er opnieuw schitterend uit met kunststof dakbekleding!

Dakrandoverstekken, bijpassende afwerkingsaccessoires voor afgeronde, driehoekige en gekleurde planken: er is niets waar Deceuninck niet aan heeft gedacht! Wil je kunststof dakbekleding in een andere kleur? Geen probleem, kies voor in de massa gekleurde dakbekleding, bekleving of 360° coating. Je kunststof dakbekleding wordt zodoende naadloos geïntegreerd in je bestaande woning. Je woning behoudt zo zijn eigen karakter en stijl en dat jarenlang!

Mooie kunststof dakbekleding met weinig onderhoud

Het beste van al? Kunststof profielen van Deceuninck zijn vuil- en stofwerend. Dat wil zeggen dat ze bijna geen onderhoud nodig hebben. Het enige dat je moet doen is ze af en toe met een vochtige spons reinigen. Kinderspel, toch?

Kunststof dakranden van topkwaliteit tegen een sterke prijs

Wil je nieuwe dakranden, dan zit je gebeiteld met kunststof en/of kunststof-hardschuim. Beide producten zijn net zo gemakkelijk bewerkbaar als hout. Je kunt de kunststof dakranden gemakkelijk monteren, ze zijn eenvoudig te onderhouden én ze gaan zeer lang mee.

Bovendien is dakbekleding in kunststof ook erg milieuvriendelijk, want honderd procent recyclebaar. Er is eigenlijk géén reden te bedenken om niet voor Deceuninck te kiezen!