Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Kunststof deuren: ontdek de voordelen!

De voordelen van kunststof

Wil je graag nieuwe deuren plaatsen? Twijfel je tussen de verschillende soorten deuren? Kunststof deuren zijn een goede keuze! Kunststof biedt namelijk vele voordelen:

  • Topisolatie: Het gaat hierbij om zowel isolatie van warmte als van geluid. Door de combinatie van glasvezel en staalkabelversterking verbetert de isolatie van kunststof. Kunststof scoort hiermee een stuk beter dan aluminium. Houten deuren hebben hetzelfde voordeel, maar vergen meer onderhoud.
  • Onderhouds- en gebruiksvriendelijk: Kunststof weert vuil en stof, waardoor poetsen geen zwaar werk is.
  • Inbraakbestendig: Door hun stevigheid zijn kunststof deuren inbraakbestendig. Onze deuren scoren zelfs beter dan het Europese gemiddelde.
  • 100% recyclebaar
  • Verschillende kleuren en stijlen: Kunststof deuren kunnen in verschillende kleuren en stijlen voorkomen. Kies wat bij je huis past.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Waarom kiezen voor kunststof deuren van Deceuninck?

Bij Deceuninck kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment kunststof deuren. Door hun vele jaren ervaring en kennis zijn ze een grote wereldspeler onder de fabrikanten van ramen en deuren voor de productie van kunststof kozijnen.

Kies je voor kunststof deuren van de Zendow#neo en Monorail collecties? Dan verhoogt je wooncomfort. De verhoogde isolatie zorgt er namelijk voor dat er minder warmte verloren gaat. Bovendien zijn deze deuren perfect water- en winddicht. Daarnaast verkrijg je ook een veiliger gevoel door de inbraakbestendigheid. De hele collectie kunststof deuren is beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen. Bekijk welke kozijnen passen bij de stijl van je huis. Op die manier kan je je ramen en deuren op elkaar afstemmen. Je woning wordt zo één mooi, samenhangend geheel.

Zijn onze kunststof deuren iets voor jou? Vraag een offerte aan of ga langs bij een van Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan! Onze specialisten staan steeds voor je klaar!