Ramen & deuren

Kiezen voor deuren van Deceuninck is kiezen voor kwaliteit!

Keuze uit een ruim assortiment

Op zoek naar deuren die perfect bij je droomhuis passen?
Het kiezen van deuren is namelijk geen gemakkelijke beslissing. Ze moeten passen bij de rest van je huis en zorgen voor een optimaal wooncomfort. We helpen je graag bij de keuze uit ons ruime assortiment.

Verhoog je wooncomfort

Onze deuren zijn gemaakt van kunststof waardoor ze perfect water- en winddicht zijn. Ze weren bovendien vuil en stof, waardoor ze zeer onderhouds- en gebruiksvriendelijk zijn. Naast de goede prijs-kwaliteitverhouding biedt kunststof ook een hoge isolatiewaarde. Deze kunststof deuren bieden zowel thermische als akoestische isolatie. Daardoor verhogen deze duurzame deuren uw comfort, terwijl ze uw energiefactuur verlagen. Vergeet ook niet dat ze 100% recyclebaar zijn. De kwaliteit uit zich daarnaast in de kleuren van de kozijnen. Zijn de kunststof kozijnen rondom, aan de vier zijden gekleurd? Dan bezit je deuren van topkwaliteit.

Daarnaast is het ook belangrijk om je veilig te voelen in je eigen huis. Deceuninck deuren zijn extra inbraakbestendig. De deurkozijnen zijn geschikt voor alle soorten veiligheidsbeslag en voldoen aan de Europese veiligheidsnormen rond inbraakwerendheid. Kies daarbij voor dubbel gelaagd veiligheidsglas en je maakt het zeer lastig voor inbrekers.

Kies voor topdesign

Naast de hoge kwaliteit moeten de deuren er natuurlijk ook mooi uitzien. Door ons groot kleurenassortiment, goede prijs-kwaliteitsverhouding en de mogelijkheid om deuren op maat te laten maken, is er voor elk wat wils. Op die manier kan je de kleur en stijl van je nieuwe deuren afstemmen op je ramen. Een perfect passend geheel zorgt ervoor dat je je écht thuis voelt!

Zijn onze deuren iets voor jou? Vraag een offerte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan! Onze specialisten staan steeds voor je klaar!