Vraag een gratis offerte

Dak & gevel

Kunststof gevelbekleding

De voordelen van gevelbekleding

Dat gevelbekleding in de lift zit, is geen toeval. Het is namelijk een snelle en budgetvriendelijke manier om een oude gevel te verbergen of een woning beter te isoleren. Met de kunststof gevelbekleding van Deceuninck bezorgt u uw woning niet enkel een mooier aanzicht en een zekere standing, door de isolerende eigenschappen ervan bespaart u ook flink op uw energieverbruik.

Snel en makkelijk te plaatsen

Voor welke Deceuninck-oplossing u ook kiest: u ben er in elk geval zeker van dat onze kunststof gevelbekleding snel en makkelijk te plaatsen is. Dat scheelt in al een slok op een borrel.

Makkelijk in onderhoud

Kunststof gevelbekleding is uitermate makkelijk in onderhoud. Omdat kunststof vuil- en stofwerend is, volstaat het om te reinigen met een zachte spons of doek en water. Vermijd droog reinigen: zo kunnen er immers krassen ontstaan. Ook schuurmiddeltjes of producten zoals aceton of terpentine laat u beter links liggen.

Standaardgevelbekleding: mat of met houtnerfstructuur

Onze standaard gevelbekleding bestaat in 2 varianten: mat of met houtnerfstructuur. Beide zijn verkrijgbaar in 8 geraffineerde en tijdloze kleurvarianten, die ook uw woning een bijzonder stijlvol uiterlijk zullen geven.

Premium gevelbekleding: elegant en super isolerend

Wie op zoek is naar dat tikje meer op het gebied van kunststof gevelbekleding vindt zeker zijn gading in ons premium gamma: een grote keuze in kleuren en stijlen zorgt voor een naadloze afwerking die feilloos aansluit bij uw smaak en voorkeuren.

Twinson Premium: natuurlijke look & feel in open of gesloten variant

De Twinsonlijn kunststof gevelbekleding is werkelijk het neusje van de zalm. Deze unieke combinatievan hout en kunststof combineert het beste van twee werelden: de buitengewone, warme uitstraling van hout en het gebruiksgemakduurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. De Twinson kunststof gevelbekleding is bovendien ook uitgerust met een geïntegreerd ventilatiesysteem voor optimaal comfort.
De Twinson Premium lijn is te verkijgen in een open en een gesloten variant, die beide probleemloos gecombineerd kunnen worden met gevelisolatie.

Nieuwsgierig? Vraag een gratis informatiebrochure aan.