Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Kunststof kozijnen: een nieuwe kijk op kozijnen

Kunststof kozijnen hebben uitsluitend voordelen. Ze zijn bestand tegen wind, water, UV-straling warmte en koude. Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat.

Kozijnen in kunststof zijn onderhoudsarm, geschikt voor nieuwbouw en renovatie en worden door onze kozijnfabriekanten geproduceerd in een groot aantal kleuren en in elke afmeting afgeleverd. Perfect passend in een moderne en klassieke woonstijl en niet meer van hout te onderscheiden.

Tevens beschikken wij ook over een groot dealer netwerk waarvoor wij de kozijnen leverancier zijn.

Lagere energiekosten

Bespaar elke maand 20% op uw energiekosten door de perfecte thermische isolatie en de duurzame kwaliteit die garandeert dat uw kozijnen jaren langer meegaan. Informeer bij uw regionale dealer naar onze lage prijzen.

Nooit meer schilderen

Kunststof kozijnen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Dankzij hun weerbestindigheid, anti-corrosie en vuilafstotende eigenschappen hoef je dus nooit meer je ramen te schilderen of schoonmaken. Zo goed als geen onderhoud. Is dat geen prachtig vooruitzicht?

Meer veiligheid en geschikt voor elke woonstijl

Effectieve inbraakveiligheid door de dikwandige versterkingen en eenvoudig uit te rusten met inbraakvrije scharnieren en inbraakwerend beslag. Alle profielen zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Rust en veiligheid.

Veiligheid is belangrijk, maar het visuele aspect is zeker ook een sterk punt in de hedendaagse woonstijlen. De veelzijdige kunststof kozijnen worden toegepast in strakke, hedendaagse woonstijlen maar ook veelvuldig in klassieke bouw. U heeft dus een overvloed aan keuze. Bekijkt u rustig onze referenties.

Ecologisch verantwoord

Met de focus op ecologisch verantwoord bouwen en renoveren is het dan ook essentieel bouwmaterialen van hoge kwaliteit te gebruiken. Kunststof kozijnen hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona). Bovendien zijn ze 100% recyclebaar. U draagt zo ook uw steentje bij aan een gezond leefklimaat.