Ramen & deuren

Kunststof kozijnen kopen

Bent u op zoek naar de duurzaamste en budgetvriendelijkste ramen en deuren? Dan is kunststof kozijnen kopen alvast een slim idee! Niet alleen hebben kunststof kozijnen de langste levensduur (wat wetenschappelijk bewezen is: Baldasano Recio, Narváez en Guerrero, 2005), ze zijn gunstiger voor uw budget én beter voor het milieu!

Kunststof kozijnen kopen: waarom?

Drie redenen waarom u voor kunststof kozijnen zou moeten kiezen: ze zijn duurzamer, milieuvriendelijker en goedkoper. Deze drie belangrijke voordelen maken kunststof kozijnen tot de perfecte grondstof voor ramen en deuren van de beste kwaliteit!

Waarom zijn ze duurzamer? kunststof, het kunststof materiaal dat we gebruiken om onze kozijnen te vervaardigen, is een synthetisch materiaal dat als geen ander bestand is tegen weer en wind. Dankzij de 360°-technologie behouden onze kunststof kozijnen hun kleur langer dan ooit.

Waarom zijn ze goedkoper? Omdat kunststof is een grondstof is die minder productie- en verwerkingskosten met zich meebrengt. Het kost ons minder om kunststof te verwerken tot hoogkwalitatieve kunststof profielen voor ramen en deuren, wat zich uiteindelijk vertaalt in een gunstiger prijskaartje voor u!

Waarom zijn ze milieuvriendelijker? De kunststof kozijnen van Deceuninck hebben een superieure isolatiecapaciteit, waardoor u minder energie hoeft te gebruiken. En een lager energieverbruik betekent een lagere energiefactuur, maar ook knipoog naar een beter milieu. Bereken hier hoeveel u jaarlijks kan besparen dankzij kunststof ramen en deuren kopen!

Bovendien wordt er jaarlijks om en bij 20.000 ton postindustrieel kunststof gerecycleerd in onze recycling fabriek. Dit wordt dan hergebruikt in onze kunststof kozijnen zelf in het kader van bijvoorbeeld onze revolutionaire Linktrusion-technologie, die zorgt voor een nog betere isolatiecapaciteit.

De juiste partner om de klus te klaren

De juiste kunststof kozijnen kopen is al een stap in de goede richting, maar uw ramen en deuren gaan zichzelf niet installeren, toch?! Daarvoor hebt u een professionele partner nodig die de plaatsing van uw ramen en deuren tot een goed einde brengt.

Deceuninck werkt samen met een uitgebreid netwerk aan dealers, die steeds moeten voldoen aan vooropgestelde kwalitatieve vereisten. Zo kunnen we u ervan verzekeren dat u niet enkel een product van de beste kwaliteit krijgt, maar dat dit ook naar de beste standaarden wordt geïnstalleerd! Vind hier onmiddellijk een Deceuninck-dealer in uw buurt of contacteer ons!