Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Kunststof raamkozijnen bieden uitsluitend voordelen

Deceuninck is een betrouwbare leverancier van kwalitatieve onderhoudsarme kunststof ramen, geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Het hele jaar door bieden zij een duurzame kwaliteit die vele jaren langer mee gaat.

Ze zijn namelijk bestand tegen de basiselementen:

  • Wind
  • Water
  • UV-straling
  • Warmte
  • Koude

De huidige generatie kunststof ramen en kozijnen past perfect in zowel een moderne als een klassieke woonstijl. Het verschil met hout is quasi niet meer te zien.

Ruime ervaring in kunststof raamkozijnen

Wij produceren kunststof raamprofielen in een ruime keuze aan kleuren voor de hele Europese markt. De ramen worden in elke gewenste afmeting afgeleverd en geïnstalleerd door ervaren monteurs uit ons landelijk dealernetwerk in Nederland.

Energiezuinig = Gooi geen geld onnodig weg

Kunststof ramen zijn zowel goed energie-isolerend als geluidsisolerend. Op het vlak van energie kunt u elke maand tot 20% op uw energiekosten besparen door te kiezen voor perfecte thermische isolatie en duurzame kwaliteit. Uw ramen gaan jaren langer mee.

Informeer bij uw regionale dealer naar onze prijzen

Nog méér besparen én ecologisch verantwoord

Bij het renoveren zijn ecologisch verantwoorde bouwmaterialen en een hoge kwaliteit vaak bepalend voor de keuze. Kunststof raamkozijnen hebben namelijk het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona). Bovendien zijn ze 100% recyclebaar.

Nooit meer schilderen

Kunststof kozijnen en ramen zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn ook in vele kleuren verkrijgbaar. Naast de sterke eigenschap als isolerende ramen hebben ze ook nog tal van andere voordelen. Zo ondermeer zijn ze bestand tegen corrosie, hebben ze een grote weerbestendigheid en zijn ze vuilafstotend. Dit biedt vele voordelen op lange termijn: Nooit meer schuren of schilderen en vrijwel geen onderhoud.

Veilig ongeacht de woonstijl

Ongeacht welke woonstijl, kunststof raamkozijnen zijn veelzijdig en inbraakwerend. De veelzijdige raamkozijnen kunnen worden toegepast in zowel moderne en hedendaagse woonstijlen als ook in projecten met een iets klassiekere look. Ontdek de nieuwe kijk op kunststof raamkozijnen.

Het visuele aspect doet nooit onder voor de veiligheid. Dankzij de effectieve inbraakveiligheid door de geïntegreerde versterking (alle kunststof raamprofielen zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal), de eenvoudig te monteren inbraakvrije scharnieren en het inbraakwerend beslag, bieden Deceuninck ramen u rust en veiligheid.