Ramen & deuren

Voordelen van kunststof schuifdeuren

Licht, ruimte en een gevoel van vrijheid.

Houdt u van licht en ruimte in huis? Dan zijn kunststof schuifdeuren zeker iets voor u! Door hun grote raampartijen laat u het daglicht maximaal binnenvallen, zodat u zowel tijdens de zomer als de winter geniet van zoveel mogelijk natuurlijk licht. Bovendien creëren schuifdeuren een gevoel van ruimte, omdat de binnenvertrekken naadloos lijken over te lopen in de buitenruimte. Zeker voor woningen met een tuin of een terras betekent een schuifdeur een grote esthetische meerwaarde.

Ruimtewinst

Hoe groter de ruimte, hoe groter het effect van binnenvallend licht. Maar het valt ook te overwegen om kleine ruimtes uit te rusten met schuifdeuren: omdat de deuren niet langer openklappen zorgt u ervoor dat de beschikbare ruimte beter benut wordt.

Kunststof schuifdeuren op maat

Met de kunststof schuifdeuren van Deceuninck zet u de ruimte werkelijk naar uw hand. Ze zijn immers verkrijgbaar in varianten van 2 tot 6 vleugels, met of zonder horren. Tel daarbij nog een zeer grote keuze aan mogelijke RAL-kleuren en u beseft dat we er bij Deceuninck alles aan doen om u een gevoel van vrijheid te bieden.

Hoogstaande afwerking

Bij Deceuninck combineren we het esthetische plaatje met technische hoogstandjes. We investeren voortdurend in kwaliteit: onze kunststof schuifdeuren zijn licht, maar toch ongekend stevig. En of u nu kiest voor een schuifpui of hefpui, beide systemen zijn vlot en zonder weerstand hanteerbaar.

Superisolerend en duurzaam

Kunststof schuifdeuren hebben een hoge natuurlijke isolerende waarde. Ideaal dus in tijden die vragen om minder energieverbruik en duurzaamheid. Bovendien zijn de kunststofprofielen van Deceuninck perfect wind- en waterdicht, en werd er ook de nodige aandacht besteed aan de waterafvoer. Zo hebben uw schuifdeuren een lange levensduur.
Het productieproces van onze schuifdeuren is bovendien bijzonder milieuvriendelijk én kunststof profielen zijn de enige die 100 % recyclebaar zijn. Zo draagt u twee keer bij aan een schoner milieu: u verbruikt immers ook nog eens minder energie.

Makkelijk te onderhouden

Kunststof schuifdeuren zijn – in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten kozijnen – erg makkelijk te onderhouden. De kunststof profielen stoten vuil en stof af, zodat het volstaat om ze af en toe af te wassen met een vochtige spons.

Onze specialisten helpen u graag de juiste keuze te maken. Loop gerust eens langs voor een vrijblijvende afspraak, of vraag een gratis offerte aan!