Ramen & deuren

Kunststof schuifdeuren: een ode aan licht

Met de prachtige kunststof schuifdeuren van Deceuninck haal je een stukje van buiten naar binnen. Je hoeft immers maar de deur over de Monorail te laten glijden en je waant je in de tuin. Bovendien zijn onze Monorail kunststof schuifdeuren beschikbaar in vele kleuren, zodat ze altijd harmonieus bij je interieur passen.

Oog voor detail

Onze producten getuigen van vakmanschap gecombineerd met een ongezien oog voor detail. Zo is het zichtbare oppervlak van onze schuifdeurprofielen tot een minimum beperkt. Wat voor stijl je huis ook heeft – klassiek of modern, nieuw of oud – ons vakmanschap zorgt ervoor dat je schuifdeuren perfect geïntegreerd worden in je interieur. Van een stijlbreuk is geen sprake! Onze schuifpuien zijn bovendien de ideale aanvulling op Zendow#neo ramen en deuren in kunststof.

Een schuifdeur volgens jouw wens

Onze kunststof schuifdeuren zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, in verschillende stijlen, met of zonder horren en alle uv-bestendig. Het geprofileerde handvat voor grote glasoppervlakken, de fijne en stijlvolle profielen, de vlotheid waarmee de schuifdeur over de monorail glijdt, … Alles is erop voorzien om het je zo goed mogelijk naar je zin te maken. Zo ben je er zeker van dat je mooie investering ook over tien jaar nog loont.

Met Deceuninck haal je kwaliteit in huis

Wie onze kunststof schuiframen van dichtbij bekijkt, ziet wellicht onmiddellijk wat ons zo speciaal maakt: wij leveren altijd ongeziene kwaliteit. Het oog voor detail, bijvoorbeeld, waarmee onze kunststof schuifdeuren worden geproduceerd spreekt voor zicht. We zijn niet voor niets wereldleider in de productie van kozijnen.

Kunststof schuifdeuren isoleren het beste

Kunststof heeft een voortreffelijke isolatiewaarde – veel hoger, bijvoorbeeld, dan aluminium. De Monorail schuifdeur heeft een uitstekende isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m² k, afhankelijk van de beglazing) en is geschikt voor glas tot 42 mm dikte. Combineer dat met onze onnavolgbare prijs-kwaliteitverhouding en je weet meteen waarom Deceuninck al jaren aan de top staat.

Wil jij kunststof schuifdeuren installeren? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.