Vraag een gratis offerte

Interieurtoepassingen

Hoe kies je een kunststof vensterbank?

Kunststof is een uitstekende keuze als materiaal voor binnenvensterbanken. Of je nu gaat voor modern, strak, klassiek of elegant: een kunststof vensterbank van Deceuninck past moeiteloos in elk interieur. Het materiaal kent heel wat voordelen, maar welke uitvoering is het meest geschikt voor jouw interieurplannen? Zó maak je je keuze!

Een kunststof vensterbank: dit zijn de voordelen

Kiezen voor kunststof is kiezen voor een duurzaam en stevig materiaal dat de tand des tijds moeiteloos zal doorstaan. Welk type vensterbank je ook kiest, kunststof heeft tal van voordelen die andere materialen je niet kunnen bieden:

  • Beschikbaar in diverse kleuren en breedtes
  • Bestand tegen vocht en UV-stralen
  • Voorkomt warmtelekken
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Eenvoudig te plaatsen
  • 100 procent recyclebaar materiaal

Afhankelijk van jouw specifieke wensen kun je opteren voor een strak en eigentijds design met een vensterbank uit de Stonosil-lijn, waarin tijdloosheid en een perfecte afwerking voorop staan.

Een strak design met Stonosil-vensterbanken

Dankzij een strakke vormgeving en afgeschuinde randen passen de vensterbanken van Stonosil zowel in een modern als in een klassiek interieur. Deze vensterbanken zijn beschikbaar in zes verschillende kleuren en twee verschillende breedtes: 250 mm en 200 mm. De eindkappen met hun gelijkliggende vormgeving vormen een elegante afwerking.

Novasil-vensterbanken: duurzaamheid voorop

De vensterbanken van de Novasil-lijn staan bekend om hun uitzonderlijke stevigheid en krasbestendigheid. Deze hebben ze te danken aan de toplaag uit melamine. Toch zijn deze vensterbanken verrassend licht en erg makkelijk te monteren. Ook visueel biedt Novasil net dat tikje meer, dankzij de verschillende eindkappen en bijbehorende accessoires.
Heb je nog vragen? Twijfel je over welke uitvoering van vensterbanken het best bij jouw interieur past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of om een gratis brochure aan te vragen.