Ramen & deuren

Nood aan een nieuwe voordeur? We helpen je bij je keuze!

Nood aan een nieuwe voordeur?

Past je voordeur niet meer bij de rest van je huis? Laat je voordeur wind door? Ben je bang dat je deur niet optimaal beschermd is tegen inbrekers? Dan is het misschien tijd om hier verandering in te brengen. We helpen je graag bij het maken van deze moeilijke keuze.

Kunststof voordeuren: ontdek de voordelen

De kunststof voordeuren van de Zendow#neo en Monorail collecties bieden heel wat voordelen. Deze voordeuren zijn perfect wind- en waterdicht. Een koude tocht die van je voordeur komt, is dus verleden tijd. De topisolatie van deze voordeuren zorgt ervoor dat ook de warmte binnen de ruimte niet verloren gaat. Deze duurzame en 100% recyclebare voordeuren zijn dus energiezuinig. Daarnaast bieden ze akoestische isolatie zodat je niet te veel lawaai hoort van buitenaf.

Geef inbrekers geen kans!

Laat inbrekers buiten met onze voordeuren! Je veilig voelen in je eigen huis is zeer belangrijk. Voortdurend met de schrik zitten dat inbrekers via de voordeur binnen zullen geraken, is voorbij dankzij de extra inbraakbestendige voordeuren. Onze deuren zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière. Daarnaast zijn de deurkozijnen geschikt voor alle soorten veiligheidsbeslag en voldoen ze aan de Europese veiligheidsnormen rond inbraakwerendheid. Kies daarbij voor dubbel gelaagd veiligheidsglas en je maakt het zeer lastig voor inbrekers.

Verschillende stijlen en kleuren

Je voordeur moet natuurlijk bij de rest van je huis passen. Kies bijvoorbeeld voor dezelfde kleur als je ramen zodat je woning één geheel vormt. De kleur van je deuren en ramen bepalen namelijk de uitstraling van je woning. Onze kleursimulator kan je al een stuk op weg helpen.
Weet je perfect hoe je voordeur eruit moet zien? Laat je deur dan op maat maken door onze specialisten.

Zijn onze kunststof voordeuren iets voor jou? Vraag een offerte aan of ga langs bij een van Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan! Onze specialisten staan steeds voor je klaar!