Tuintoepassingen

Een omheining zetten? Ga voor kunststof

Van je tuin genieten doe je het liefst in alle rust en privacy. Is dat niet altijd het geval bij jou? Dan raden we je aan om een stijlvolle omheining te zetten. De Twinson-tuinschermen van Deceuninck, bijvoorbeeld. Ze combineren de natuurlijke en warme uitstraling van hout met de stevigheid en duurzaamheid van kunststof. Daarmee zijn ze veel steviger dan de meeste andere schuttingen. En er zijn nóg meer voordelen.

Twinson planken: niets dan voordelen

Als je van plan bent om een omheining te zetten in je tuin, neem dan zeker ook de voordelen van Twinson-beschuttingen ter harte. Je wilt al snel niets anders meer:

  • Een houtcomposiet omheining van Twinson kun je heel gemakkelijk zelf plaatsen.
  • Twinson-planken zijn verkrijgbaar in een uitgebreid kleurenpalet, zodat je altijd wel iets vindt dat bij je persoonlijke smaak past.
  • De afwerking (met brede of fijne groeven) kies je volledig zelf. De afwerkingonderdelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren (aluminium, natuurkleur en zwart).
  • Een Twinson-omheining is onderhoudsvriendelijk en gaat jarenlang mee, zelfs zónder intensief onderhoud.

Een prachtige omheining zetten

Nieuwsgierige blikken en inkijk beu? Doe jezelf dan een plezier en zet een omheining in je tuin. Die garandeert rust, gezelligheid en discretie. Zo kun jij volop van je groene paradijs genieten. Wist je trouwens dat Twinson wordt vervaardigd op basis van PEFC-hout? Dat betekent dat het gebruikte hout afkomstig is van bossen die regelmatig herbeplant worden. De houtcomposiet omheiningen van Deceuninck zijn bovendien 100% recyclebaar.

Helemaal overtuigd? Vraag meer informatie aan of een gratis brochure!