Vraag een gratis offerte

Over Deceuninck

Building a sustainable home

een aanbod van geïntegreerde oplossingen

WIJ ZIJN DECEUNINCK,

De slimste keuze voor de meest vernieuwende kozijn- en deuroplossingen. Als een betrouwbare partner voor onze klanten over de hele wereld, bieden we hen milieuvriendelijke producten aan die het comfort van huizen en gebouwen verhogen op het gebied van isolatie, veiligheid, akoestiek en luchtkwaliteit.

Kozijnen en deuren

Wat onze kunststof en aluminium kozijnen en deuren definieert: superieure thermische en akoestische prestaties in combinatie met het laagst mogelijke materiaalverbruik. Energie-efficiënt en met een stijlvol ontwerp vormen ze de perfecte ‘finishing touch’ voor elke gevel. Na het doorstaan van strenge tests, bereikten we topprestaties op vlak van veiligheid. Daarnaast zorgen onze innovatieve pultrusietechnologieën Thermofibra voor extra prestaties aangaande stabiliteit, kracht en isolatie.

Bescherming aan uw huis

Wij zorgen voor een comfortabele, nette en gezonde leefomgeving dankzij onze speciale oplossingen voor zonwering en luiken. Groeiend aan populariteit, bieden we vaste of mobiele en ook horizontale of verticale zonweringtoepassingen om oververhitting tegen te gaan. Volledige bescherming kan met het nieuwe rolluikplatform of het bestaande sierluiksysteem.

Dakafwerking en bekleding

Esthetische elegantie en duurzaamheid zijn de twee belangrijkste vereisten waaraan de dakafwerkingen en bekledingsoplossingen van Deceuninck ook volledig voldoen. Onze bekledingen zijn verkrijgbaar in zowel Twinson houtcomposiet als kunststof voor de hoogste duurzaamheid. De lijst met voordelen is eindeloos: onze gevelbekledingsoplossingen bieden uitstekende weerbestendigheid, zijn lichtgewicht en makkelijk te installeren. Bovendien zijn ze bestand tegen rot en volledig recycleerbaar.

Outdoor living

We blijven investeren in hoogwaardige samengestelde houtcomposiet materialen en technologieën. Het resultaat: de natuurlijke uitstraling van hout en het makkelijke onderhoud van kunststof. Het Twinson-assortiment biedt zowel holle als massieve terrasplanken, in verschillende kleuren en texturen. Onze terrasoplossingen uit houtcomposiet zijn antislip en bestendig tegen barsten. Alle materialen zijn volledig recycleerbaar en passen door de natuurlijke look perfect in de omringende groene omgeving.

BETROUWBAARHEID

Onze samenwerking met onze klanten verder uitbouwen en hun vertrouwen versterken als echte partner is een absolute must.

INNOVATIE

Vooruitstrevend denken zat altijd al in ons DNA, maar we willen nog een stap verder gaan. Ons doel is om oplossingen te bieden aan onze klanten. Door dienstverlening te bieden die verder gaat dan louter het product en door ondersteuning te bieden op meerdere vlakken.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Wij zijn koploper in de eco-revolutie en willen hierbij als toonaangevend merk blijven investeren in de realisatie van een circulaire economie.

PVC ramen en deuren showroom
PVC ramen productie
Deceuninck kantoor
PVC ramen productie
PVC ramen en deuren showroom
PVC ramen productie
Deceuninck kantoor
PVC ramen productie
Icon request quotation

Vraag een gratis offerte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

Deceuninck Benelux

Kwaliteit, persoonlijke service & technische ondersteuning

Op dezelfde locatie als de hoofdvestiging bevindt zich ook één van de belangrijkste nevenvestigingen, de Divisie Benelux. Deze nevenvestiging, met een gemotiveerd team van zo’n 25 mensen, houdt zich bezig met de commerciële activiteiten van de kunststof raam- & deursystemen en bouwprofielen in België, Luxemburg en Nederland.

Bij de Divisie Benelux staan permanente kwaliteit en persoonlijke service voorop. Als marktleider in België én echt Belgisch bedrijf kan Deceuninck beter dan wie ook inspelen op de specifieke marktbehoeften van deze lokale markt. Iedereen, van de technici tot en met de verkopers, werkt volgens het motto “Total Quality Control”.

Deceuninck biedt ook technische ondersteuning aan architecten, raamfabrikanten en klanten uit de wereld van de bouwprofielen en met de allernieuwste informatica technologieën. Hun precieze calculaties en toepassingsrichtlijnen garanderen een optimale voorbereiding van het uit te voeren werk.

De voortdurende uitwisseling van informatie tussen de klanten en de afdeling productontwikkeling zorgt ervoor dat optimaal kan worden ingespeeld op de steeds wijzigende marktbehoeften.

Deceuninck NV-divisie Benelux is een sterk klantgerichte organisatie met voor elke regio in het land een vertegenwoordiger en een promotor. Daarnaast beschikt de Deceuninck NV-divisie Benelux over een uitgebreide binnendienst. Op deze manier kan een uitzonderlijk hoog serviceniveau worden geboden aan de markt.

Icon energy calculator

Hoeveel bespaart u met nieuwe kunststof kozijnen?

Energiecalculator