Ramen & deuren

Ramen op maat: 100 procent comfort en design

Voor ramen op maat moet u bij Deceuninck zijn. Bij ons beschikt u namelijk over de vrijheid om uw nieuw kunststof raam volledig af te stemmen op uw eigen interieur en smaak. Zo krijg je een raam dat naadloos geïntegreerd kan worden in uw woning. Wat uw stijl ook is!

De isolerende waarde van onze ramen op maat overtreft alle verwachtingen

Wij werken enkel met het allerbeste materiaal. Vanzelfsprekend voldoen al onze ramen op maat aan de wettelijke normen wat betreft isolatie. Maar wij gaan nog een stapje verder! Onze nieuwe Zendow#neo Premium kunststof ramen kunnen uitgerust worden met beglazing tot 54mm. Daardoor kunnen we een nog betere isolatie garanderen (Uw = 0,65W/m²K, afhankelijk van het type beglazing en de afmeting).

Ramen op maat die 100 procent aan uw verwachtingen voldoen

Als u kiest voor ramen op maat van Deceuninck, dan kiest u resoluut voor comfort en design. Wij hebben een uitgebreide keuze aan kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Ramen zijn immers uiterst bepalend voor het uitzicht van een woning dat u niets aan het toeval mag overlaten. Bij ons bent u er dus zeker van dat u ramen op maat kiest die niet alleen van buiten, maar ook van binnen perfect passen. Bovendien vragen onze ramen op maat zo goed als géén onderhoud omdat onze kunststof profielen vuil en stof afwerend zijn. Het volstaat ze te reinigen met een zachte spons en water.

De voordelen van Deceuninck ramen op maat op een rijtje

  • 100 procent uw smaak en voorkeur, zowel wat kleur als afwerking betreft
  • Optimale isolatie dankzij de unieke Linktrusion-technologie
  • Meer comfort want volledig wind- en waterdicht

U krijgt dat alles aan een bijzonder scherpe prijs. Interesse? Neem dan vlug een kijkje op onze website of contacteer rechtstreeks een dealer in uw buurt.