Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Een optimale thermische isolatie met Zendow#neo ramen

Voelt je huis soms koud en tochtig aan? En ben je niet meer tevreden over de kwaliteit van je ramen? Kies dan voor Zendow#neo ramen van Deceuninck: onze profielen staan garant voor een optimale thermische isolatie.

Linktrusion: een nieuwe isolatietechnologie

Ramen in kunststof zorgen voor een goede isolatie van je woning: ze houden warmte binnen en koude buiten. Bij Deceuninck zijn we nog een stap verder gegaan. Dankzij de ontwikkeling van onze unieke Linktrusiontechnologie zijn we erin geslaagd om de isolatiewaarde van onze ramen met liefst 30% te verhogen.

De Linktrusiontechnologie vervangt het staal in de raamprofielen door een combinatie van staaldraad en kunststof-hardschuim. De lagere isolatiewaarde van staal verdwijnt op die manier, wat het isolerend vermogen van onze profielen verder versterkt.

Zendow#neo ramen: optimale thermische isolatie

Deceuninck gebruikt haar Linktrusiontechnologie in de Zendow#neo ramen. Hierbij maken we een onderscheid tussen twee profielen: standaard en premium. In beide profielen wordt een combinatie van staaldraad en kunststof-hardschuim gebruikt. Het premium-profiel onderscheidt zich door een nog grotere thermische isolatiewaarde (een Uw-waarde van 1,1 W/m²K bij dubbele beglazing en een Uw-waarde van 0,65 W/m²K bij driedubbele beglazing). De opendraaiende vleugel van het raam is versterkt met ononderbroken structurele glasvezels. Dit garandeert een uitstekende rigiditeit.

Zendow#neo: een krachtige geluidsisolatie

Zendow#neo ramen houden niet alleen de koude buiten, ook onaangename en ongewenste geluiden dringen niet langer je woning binnen. Deceuninck realiseert een krachtige akoestische isolatie door naast het juiste materiaal te werken met kwalitatieve glas- en aanslagdichtingen die tijdens het productieproces worden ingerold. Op die manier vormen de Zendow#neo profielen je beste garantie op rust en stilte.

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!