Ramen & deuren

Renovatie van schuifpuien en kunststof kozijnen: kies voor Zendow!

Wind- en weersomstandigheden hebben een grote impact op de levensduur van je kozijnen en schuifpuien. Misschien is het stilaan tijd om hen te vervangen? De Deceuninck Zendow profielen zijn leverbaar in de series Flex, Royal (voor de Nederlandse bouwmethode) en Monorail (voor schuifpuien). Een perfect alternatief, dat veel voordelen oplevert.

Duurzaam

De profielen van Deceuninck Zendow bestaan uit kunststof, een materiaal dat meerdere generaties meegaat. Ze zijn bestand tegen corrosie, weer en vuil, waardoor schilderen en oliën definitief tot het verleden behoren. Onderhoudsvriendelijkheid die extra kostenvoordelen oplevert.

Hogere isolatiewaarde

Zendow kunststof kozijnen voldoen aan de strengste isolatienormen. Ze zijn versterkt  via kunststof-omhulde staalkabels en voorzien van de innovatieve en unieke Linktrusion-technologie. Hierdoor zijn ze perfect isolerend. Monorail schuifpuien beschikken over een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m².k afhankelijk van de beglazing) en zijn geschikt voor glas van 5 tot 42 mm dikte.

Betere geluidswering

Kunststof ramen dragen bij aan een geluidsdicht huis, waarbij zowel de materialen als de dichtingen belangrijk zijn. Deceuninck werkt voor zijn Zendow-systeem met kwalitatieve glas- en aanslagdichtingen die tijdens het productieproces worden ingerold, waardoor ze aan alle geluidsvereisten voldoen.

Minder verwarmingskosten

Zendow houdt de warmte binnen en de koude buiten. Deceuninck is erin geslaagd de aanzichtbreedte van de kunststof raamwerken te verkleinen zonder in te boeten aan kwaliteit. Dit leidt tot de perfecte combinatie van betere warmteprestaties en hogere en bredere raamelementen.

Milieuvriendelijk

Als je kiest voor de kunststof kozijnen en schuifpuien van Deceuninck, kies je ook voor 100% recyclebare en milieuvriendelijke kunststof.

Interesse? Vraag een prijsofferte aan of ga langs bij een van onze Preferred Partners! Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!