Ramen & deuren

Renoveren? Kies voor kunststof kozijnen

Zijn je ramen aan vervanging toe? Denk dan eens na over de aanschaf van kunststof kozijnen. Die zijn zowel functioneel als esthetisch en beschikken over tal van voordelen in vergelijking met houten kozijnen. Denk vooral aan Zendow#neo van Deceuninck: super isolerende kunststof kozijnen. Onze profielen zijn leverbaar in de series Flex en Royal (voor de Nederlandse bouwmethode).

De vele voordelen van kunststof kozijnen

Duurzaamheid: Wind- en weersomstandigheden hebben een grote impact op de levensduur van kozijnen. Kunststof ramen en deuren koop je voor je leven. Zonder veel onderhoud, verven en oliën zijn overbodig, blijven ze hun kwaliteit behouden. De prijs van kunststof kozijnen betaalt zich zo terug op de lange termijn.

Uitstekende isolatiewaarde: Kunststof heeft een uitstekende isolatiewaarde. De gezellige warmte blijft binnen, de koude wordt buiten gehouden.

Betere geluidswering: Kunststof kozijnen dragen bij aan een geluidsdicht huis, waarbij zowel de materialen als de dichtingen belangrijk zijn.

Esthetisch: Kunststof kozijnen zijn beschikbaar in een groot aantal kleuren. Hierdoor heb je meer kans om een kozijn te vinden dat perfect bij je gevel past.

Milieuvriendelijk: Door zijn langere levensduur heeft kunststof een kleinere impact op het milieu.
Bovendien is het materiaal 100% recyclebaar.

Zendow#neo van Deceuninck

Deceuninck biedt met Zendow#neo een ruim gamma kunststof kozijnen aan. Het geheim van de hoge isolatiewaarde van de Deceuninck Zendow#neo profielen zit vervat in de kern van het materiaal. Die is gemaakt volgens de innovatieve en unieke Linktrusion-technolgie. Het resultaat is een uniek ontwerp waarin het beste van verschillende werelden samenkomt. Dankzij Linktrusion zijn alle Deceuninck Zendow#neo ramen en deuren efficiënte oplossingen die qua prestatie, esthetiek en duurzaamheid ruim voldoen aan de strengste normen en hoogste verwachtingen.