Ramen & deuren

Een schuifdeur verlaagt de drempel naar uw huis

Met een kunststof schuifdeur of schuifpui van Deceuninck wordt uw tuin een verlengstuk van uw huis. U verlaagt letterlijk de drempel van uw woning en bereikt een nog groter ruimtelijk effect. Ook haalt u meer licht in uw woonkamer.

Aanzienlijke ruimtewinst met vele mogelijkheden

Schuifdeuren zijn geschikt voor grotere ruimtes maar kunnen ook prima in kleinere huizen gebruikt worden. Doordat de schuifdeuren van Deceuninck niet naar binnen of naar buiten opendraaien wordt een aanzienlijke ruimtewinst gecreëerd.

Onze schuifdeuren bestaan uit een aantal varianten: een-, twee-, drie- of vierdelige uitvoering, een hef- of gewone schuifdeur. Ze worden in elke gewenste afmeting afgeleverd en geïnstalleerd door de ervaren monteurs uit ons landelijk fabrikanten en dealer netwerk.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij een dealer in uw buurt.

Besparen op energiekosten

Een schuifdeur is super geluid- en warmte-isolerend èn verlaagt uw energieverbruik aanzienlijk. U bespaart maandelijks 20% op uw energiekosten door de uitstekende isolatie. De duurzame kwaliteit garandeert dat uw schuifdeur jaren langer meegaat.

Onderhoud? Niet nodig!

Een kunststof schuifpui is zeer gemakkelijk te onderhouden en in vele kleuren verkrijgbaar.

Bovendien zijn ze

  • Bestand tegen corrosie
  • Weerbestendig
  • Vuilafstotend
  • en nog zoveel meer

Kortom: onderhoudsarm, geen schuur- en schilderwerk meer nodig.

Meer veiligheid

Effectieve inbraakveiligheid door de dikwandige versterkingen en eenvoudig uit te rusten met inbraakvrije scharnieren en inbraakwerend beslag. Al onze schuifpuien zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Dit geeft u rust en veiligheid.

Ecologisch verantwoord

Kunststof schuifdeuren hebben het laagste energieverbruik en de laagste CO2 uitstoot (onderzoek universiteit Barcelona). Bovendien zijn ze 100% recyclebaar.