Vraag een gratis offerte

Tuintoepassingen

Eindelijk je terras vernieuwen? Kies voor houtcomposiet

Als je terras toe is aan vernieuwing, ben je bij Deceuninck aan het juiste adres. Onze houtcomposietoplossingen zorgen ervoor dat jij in alle stijl van je tuin kunt genieten. En is dat niet het allerbelangrijkste? Kiezen voor de Twinson houtcomposietterrassen van Deceuninck, is kiezen voor een mooi en onderhoudsvriendelijk terras dat de voordelen van hout én kunststof combineert.

Je terras vernieuwen voor jaren plezier

We houden allemaal van duurzame oplossingen die het ons gemakkelijk maken. En laat dat nu net het handelsmerk zijn van onze Twinson-terrassen. Twinson ziet er net uit als hout en gaat mooi op in eender welke tuin, maar het is lang niet zo onderhoudsintensief als hout. Bovendien gaat houtcomposiet echt jarenlang mee, zelfs zonder uitvoerig en regelmatig onderhoud. De perfecte oplossing dus voor je nieuwe terras. Jij hoeft alleen maar van je prachtige tuin te genieten!

Nog meer voordelen

Duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk zijn trouwens niet de enige voordelen van Twinson terrassen. Waarom je nog meer voor houtcomposiet planken zou kiezen om je terras te vernieuwen?

  • Houtcomposiet is slijt-, splinter- en rotvrij. Dus zorgeloos genieten!
  • Twinson-planken zijn UV-stabiel.
  • Een houtcomposiet terras is perfect bestand tegen insecten.
  • Ook qua slipvastheid blinken ze uit. Zelfs als ze vochtig zijn, glijd je niet uit.
  • Twinson-terrassen zijn 100% recyclebaar.

Je terras vernieuwen met Twinson-planken? Vraag meer informatie aan of een gratis brochure!