Vraag een gratis offerte

Twinson

Duurzaam en makkelijk te onderhouden

Unieke technologie

Wat is Twinson?

Twinson wordt vervaardigd uit hout en pvc. Door de voordelen van beide materialen te verenigen in één nieuw basismateriaal biedt Twinson u de natuurlijke look en het warme gevoel van hout, plus de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van pvc. Twinson is 100 % recycleerbaar en vormt daarom een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Innovatie

Het onderzoek van onze R&D-afdeling naar de fusie van hout en kunststof heeft verschillende jaren in beslag genomen. Het resultaat? Twinson, een bouwmateriaal dat onze status als wereldleider op het vlak van innovatie bevestigt.

Inspiratie & drijvende kracht

De natuur is onze inspiratiebron, technologie onze drijvende kracht. Het warme gevoel van natuurlijke materialen biedt het comfort en de veiligheid waar we naar op zoek zijn. De technologie reikt ons de praktische oplossingen aan die wij nodig hebben.

Natuur & technologie

Twinson verenigt natuur en technologie. Deze elementen, die op het eerste gezicht tegenstrijdig lijken, combineren we om een uniek bouwmateriaal te maken met eindeloze mogelijkheden en aantrekkingskracht. Bent u een gepassioneerde natuurliefhebber die bekommerd is om het milieu? Of toch meer een technologiefanaat? Of allebei? Twinson biedt u de beste oplossing.

Twinson tuinscherm
Gesloten gevelbekleding in Twinson
Twinson terras Essentielle
Gesloten gevel in Twinson
Modern terras
Twinson tuinscherm
Gesloten gevelbekleding in Twinson
Twinson terras Essentielle
Gesloten gevel in Twinson
Modern terras
Icon request quotation

Vraag een gratis offerte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan

Milieuvriendelijk

Milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout.

Twinson verenigt kunststof en PEFC-gecertificeerd hout en vormt zo een milieuvriendelijk alternatief voor tropisch hardhout. Dat wordt gekapt in bedreigde regenwouden, terwijl Twinson wordt vervaardigd op basis van PEFC-hout dat afkomstig is van bossen die regelmatig worden herplant en snel groeien. Het PEFC-certificaat garandeert dat het afgewerkte product uitsluitend hout bevat uit een gecertificeerd bos.

PEFC is een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor duurzaam bosbeheer. Met meer dan 200 miljoen hectare gecertificeerd bos is PEFC het grootste certificeringssysteem ter wereld. De organisatie ziet erop toe dat er niet meer bomen worden gerooid dan er worden aangeplant, en waakt over de biodiversiteit. 100% recycleerbaarheid is nog een andere milieuvriendelijke troef van het Twinson-terras of -gevel in houtcomposiet.

Icon request quotation

Vraag een gratis offerte aan en bekijk alle mogelijkheden.

Vraag een gratis offerte aan