Dak & gevel

Twinson gevelbekleding: isolerend, milieuvriendelijk én esthetisch

Wie kiest voor Twinson gevelbekleding, ziet zijn verwarmingskosten spectaculair dalen. Hoe dat precies werkt? Twinson is een houtcomposiet dat een perfecte aanvulling vormt op de isolatie van je woning. Daardoor blijft de temperatuur binnen op peil, zonder dat je de verwarming al te hoog moet zetten.

De mooiste gevelbekleding is Twinson

Bekijk de foto’s gerust iets langer. Inderdaad, zó mooi is Twinson! Het is een nieuwe generatie buitenbekleding voor gevel en puntgevels die van je woning de ster van de buurt maakt. Twinson gevelbekleding werd ontwikkeld door Deceuninck en is beschikbaar in vier natuurlijke kleuren: zoethoutzwart, schorsbruin, turfbruin, leigreis.

vlak open 83 gevelsysteem vlak 167 gevelsysteem

Twinson gevelbekleding biedt niets dan voordelen

Met Twinson gevelbekleding verbeter je de thermische isolatie van je woning drastisch. Dat heeft dan weer zijn gevolgen voor je energiefactuur, die een pak lichter zal uitvallen. Hoeveel je precies zult besparen, hangt af van verschillende factoren – bijvoorbeeld de ouderdom van je woning en de ramen – maar energiebesparingen tot dertig procent zijn géén uitzonderingen! De natuur zal je ook dankbaar zijn, want minder verwarmen betekent natuurlijk ook minder C02-uitstoten. Twinson wordt geproduceerd in lijn met de PEFC-certificering (onder meer dankzij heraanplanten van het hout) en is 100 procent recyclebaar.

twinson gevelbekleding

Geen werk meer na installatie van Twinson gevelbekleding

Nadat je prachtige gevelbekleding in je favoriete kleur is bevestigd, zit je voor jaren gebeiteld! Twinson heeft immers zo goed als géén onderhoud nodig. De gevelplanken zijn duurzaam100 procent waterdicht en makkelijk te bewerken. Voor jou betekent dat dus: geen zorgen meer over stijgende energiekosten!

Twee Twinson gevelsystemen

Het Deceuninck ‘vlak 167’-gevelsysteem van Twinson is ideaal voor gevelbekleding. De afgeschuinde profielen geven alles een stijlvolle afwerking. Het ‘vlak open 83’-gevelsysteem met open voegen tussen de panelen is erg geschikt voor een doeltreffende afvoer van vocht. Een perfecte architecturale oplossing dus.