Vraag een gratis offerte

Ramen & deuren

Kunststof achterdeur: op en top veilig

Een achterdeur moet stevig en betrouwbaar zijn. Het is immers de plaats waar inbrekers zich een weg naar binnen trachten te werken. Ga daarom altijd voor een kunststof achterdeur van Deceuninck. Onze Zendow-deuren zijn geschikt voor alle soorten veiligheidsbeslag, wat het voor inbrekers een stuk lastiger maakt.

Geef inbrekers geen kans: kies voor een kunststof achterdeur

Niet zozeer de dikte van de deuren is doorslaggevend, wel de materiaalkeuze. Kies daarom voor een achterdeur uit kunststof. Die zijn bijzonder stevig en scoren in combinatie met het juiste veiligheidsbeslag uitstekend op tests rond inbraakveiligheid. Investeren in inbraakveiligheid is nooit een verloren kost.
Onze Zendow-deuren voldoen aan alle voorschriften en zijn bovendien ontworpen om lang mee te gaan. In combinatie met het juiste veiligheidsbeslag zit je dus gebeiteld voor een héél lange tijd. Onze Zendow#neo profielen zijn versterkt met gegalvaniseerd staal en de sluitplaten zijn beschermd met een bijkomende centrale barrière, een extra hindernis die ongewenste bezoekers buiten houdt. Een kunststof achterdeur van Deceuninck is niet alleen stevig en bijna ondoordringbaar, ze staat ook erg fraai in élke woning. Kies uit een erg ruim aanbod aan kleuren en maten en laat je deur precies maken zoals jij ze wilt!

De isolerende kracht van kunststof achterdeuren

Met een kunststof achterdeur hou je immers niet alleen ongewenst bezoek buiten. Ook de kou maakt geen kans om ongewenst binnen te sluipen en dat dankzij de bijzonder hoge isolatiewaarde van ons kunststof. Bovendien wordt ook lawaai uit de buurt netjes gedempt zodat jij optimaal kunt genieten van alle rust en stilte. Een bijkomend voordeel van een goed isolerende achterdeur in kunststof is dat je ermee bespaart op je energiefactuur. Zet de verwarming dus gerust een paar graden minder warm, onze kunststof deuren houden alles netjes op temperatuur.

De voordelen van kunststof achterdeur scherp gesteld:

  • Zo goed als ondoordringbaar voor inbrekers
  • Compatibel met zowat elk type veiligheidsbeslag
  • Duurzaamheid staat centraal
  • Volledig aanpasbaar aan jouw wensen
  • Uitstekende thermische en akoestische isolatie