Tuintoepassingen

Een schitterend terras met Deceuninck vlonderplanken in Twinson houtcomposiet

Van tuinpad tot vijverrand, van terras tot zwembadrand. Met de terrasplanken van Deceuninck heeft u de perfecte oplossing voor een schitterend duurzaam terras.

Wat is een composiet terrasplank?

Onze vlonderplanken zijn vervaardigd uit het composietmateriaal Twinson. Deze grondstof combineert de voordelen van hout en kunststof. Het biedt het natuurlijke en warme uitzicht van hout en de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid van kunststof. Ze voelen zacht aan en zijn in hun fysische vorm een absolute schoonheid.

Waarom kiezen voor terrasplanken van composiet?

De kunststof composiet vlonders van Deceuninck zijn splintervrij, waterbestendig en bestand tegen insecten. De Deceuninck composiet planken bieden u keuze uit 3 verschillende afwerkingen. Enerzijds is er de omkeerbare plank Deceuninck Twinson Terrace, aan de ene zijde voorzien van een brede lijnenstructuur, aan de andere zijde voorzien van een fijne lijnenstructuur. Anderzijds is er de Deceuninck Twinson Terrace plank, specifiek ontwikkeld voor intensief gebruikte terrassen. Bij beide staan de antislip groeven garant voor veiligheid en comfort. Kortom, de ideale terrasplanken om jarenlang zorgeloos van te genieten.

Eenvoudige plaatsing

De kunststof houtcomposiet planken zijn gemakkelijk op maat te zagen. Dankzij de verborgen montagesystemen is de installatie steeds een eenvoudige klus. Voor Deceuninck Twinson Terrace worden de planken onzichtbaar bevestigd met speciaal ontworpen clips. Voor Deceuninck Twinson Terrace werd een specifiek “clip & slide” montagesysteem ontwikkeld. Een ruime waaier aan afwerkingsprofielen zorgt bij beide voor een perfect resultaat.

Ecologisch verantwoord met PEFC label

De terrasplanken zijn dubbelwandig. Het materiaal van een Deceuninck Twinson terras bestaat uit kunststof houtcomposiet. Deceuninck Twinson is duurzaam, milieuvriendelijk en 100% recyclebaar. Het is een ecologisch verantwoord alternatief voor tropisch hardhout, PEFC gecertifieerd. De internationale non-profit organisatie PEFC ziet er op toe dat er niet meer bomen worden gerooid dan dat er worden heraangeplant en dat de biodiversiteit behouden wordt. Respect voor de natuurlijke habitat is hierbij van essentieel belang.

Uiterst gevarieerd kleurenpallet

Vlonderplanken van composiet zijn in een groot aantal verschillende levendige natuur tinten verkrijgbaar. Bekijk de referenties om de diverse kleuren op verschillende manieren toegepast te zien.

Eenvoudig te bestellen

Via de dealerlocator op deze pagina vindt u snel een dealer bij u in de buurt. U kunt er terecht voor bijkomende informatie en offerte-aanvraag.