Vraag een gratis offerte

Tuintoepassingen

Een terras uit Twinson houtcomposiet: alle voordelen op een rijtje

Een terras dat duurzaamheid koppelt aan hoogwaardig design en een groot gebruiksgemak? Jawel, het bestaat! Een terras uit Twinson houtcomposiet is de perfecte combinatie van natuur en technologie. Twinson houtcomposiet is een uniek  materiaal dat de voordelen van hout én kunststof combineert. Ontdek ze hier!

Een terras uit Twinson houtcomposiet: Duurzaam en makkelijk te onderhouden

Een terras uit houtcomposiet verenigt de natuurlijke en warme look van hout gecombineerd met de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van kunststof. Twinson ziet eruit als hout en kan zelfs amper onderscheiden worden van echt hout. Dankzij de natuurlijke uitstraling past houtcomposiet prachtig in een natuurlijke omgeving en kan het gebruikt worden voor tal van terrastoepassingen.

Is zo’n prachtig terras wel iets voor jou? Wij zijn de grootste producent in Europa. Onze Twinson terrassen geven je tuin een bijzondere, mooie, moderne en unieke afwerking. Of het nu een terras, patio, tuinpad of vijverrand is, de terrasplanken van Twinson zijn overal een meerwaarde voor je omgeving. Het moderne design, de dubbelzijdige afwerking (met brede of fijne groeven) en de keuze uit acht natuurlijke kleuren maken ook van jouw terras een klein paradijs!

Terras uit houtcomposiet: groot gebruiks- en onderhoudsgemak

Een onmiskenbare troef van houtcomposiet is het enorme gebruiks- en onderhoudsgemak dat Twinson te bieden heeft. Een terras uit houtcomposiet is splijt-, splinter- en rotvrij, UV-stabiel en bestand tegen insecten. Een Twinson terras voldoet aan de allerstrengste vereisten op het vlak van slipvastheid. Zelfs wanneer de composiet terrasplanken nat zijn, glijd je niet uit. Een Twinson terras behoudt bovendien zijn sterkte en krijgt door de blootstelling aan het buitenklimaat een prachtige natuurlijk tint.

Twinson terras spaart het milieu

Een terras uit houtcomposiet is milieuvriendelijk! Zo hebben Twinson terrassen niet alleen een bijzonder lange levensduur, ze zijn ook 100% recyclebaar. Ze kunnen zonder enig kwaliteitsverlies opnieuw worden gebruikt. Bovendien beschikt elk Twinson-terras over een PEFC-label, wat betekent dat het hout altijd afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen. Op die manier kan je zorgeloos genieten van je terras, zonder het milieu te belasten.

Helemaal overtuigd van de overdelen? Meer informatie nodig? Vraag een gratis brochure aan!